dinsdag 28 juli 2015

Sweet treats for you - Gift Bag Punch Board

Vorige week liet ik op de website al een aantal doosjes zien, die ik maakte met de Gift Bag Punchboard. Het is echt zo'n leuke tool! Op het 'wereldwijde web' kwam ik nog een leuk formaat doosje tegen, die je ermee kunt maken:Is het geen schatje! Dat papier en die kleuren doen het 'm....als je het mij vraagt. Ik gebruikte het Designer Series Paperstack en koos de kleur Tip Top Taupe. Behalve de bloemetjes zijn die stipjes ook geweldig! Deze kleur combineerde ik met één van de andere kleuren uit de In Colors 2015-2017, namelijk Mint Macaron en Watermelon Wonder.


De teksten komen uit de set All About Sugar. Het kleine bloemetje is een ponsje uit de Itty Bitty Punch Pack. Ik heb het bloemetje afgewerkt met een van de nieuwe pareltjes: Metal Rimmed Pearls. Deze zijn afgewerkt met een metalen randje. Erg chic!


Ook enthousiast geworden over de Gift Bag Punch Board? Stuur me dan een mail en bestel 'm ook. Elke zaterdag plaats ik een bestelling. Nog niet overtuigd? Probeer 'm dan eerst uit tijdens een stempelfeestje bij jou thuis. Mail me: mail@stampinclubnederland.nl

Later deze week plaats ik een bericht met een foto-beschrijving over hoe je dit doosje zelf ook kunt maken.


Een fijne dag vandaag!

Gebruikte materialen:

1 opmerking:

Je@net zei

Wat leuk, Yvonne!