zaterdag 4 juli 2015

Grand Vacation Madeira - deel 3


Alweer de 3e dag op het eiland. Vandaag heeft Stampin' Up! een tour georganiseerd. Maar dat was nog een verrassing voor ons. Na een heerlijk ontbijtje buiten op het balkon, stonden de bussen klaar om ons bij het hotel op te halen en reden we richting de Marina. Toen begon het al een beetje te dagen ;-).


Daar lagen de catamarans klaar voor een tochtje op de Atlantische Oceaan om dolfijnen te spotten. We hadden verschillende laagjes kleding aan en een jas meegenomen. Maar het was al vroeg lekker warm en zonnig, dus die hadden we niet nodig.


Onderweg hebben we lekker gezeten, gekletst en genoten van de uitzichten, drankjes en hapjes aan boord.


En toen waren ze daar! Een heleboel dolfijnen. Wat een prachtig gezicht. Het is lastig ze vast te leggen. En hoewel het redelijk gelukt is, heb ik het uiteindelijk erbij laten zitten. Want van zoiets moet je gewoon genieten!


Onderweg prachtige uitzichten op de ruige kust van het eiland en op het hotel.


Nadat we van boord waren gegaan, kregen we een lunch in een visrestaurant. Op het menu stond onder meer de Black Scabbard Fish. Een vis die te vinden is in de Atlantische oceaan en veel op Madeira wordt gegeten. Hij ziet er niet zo charmant uit, maar is wel erg lekker.


Een leuke afsluiting van een heerlijke dag. Bij terugkomst in het hotel hebben we nog even lekker aan het zwembad gelegen met een lekkere cocktail :-)


Later deze week het 4e en laatste deel!

Yvonne


Aankomende zondag sta ik op de Jaarmarkt in Nibbixwoud. Tijdens de Creabea Outdoor kun je de hele dag workshops komen doen voor jong en oud. Kom gezellig langs!Geen opmerkingen: