zondag 9 augustus 2015

Er is er één jarig...hoera!

 De Stampin' Up! jaarcatalogus en seizoenscatalogus staan altijd boordevol leuke producten en andere 'hebbedingen'. Daarnaast staan er ook heel veel inspirerende voorbeelden in. Zo heb je een eerste idee van wat je met een bepaalde set kunt doen. Een echt bewaarboek dus. Maar ook als je even zonder inspiratie zit, kun je de catalogus raadplegen. En dat heb ik gedaan bij het maken van deze kaart:Op pagina 16 van de jaarcatalogus staat een kaart, die ik ge-CASE-d heb. Ik heb een paar dingen anders gedaan, zoals de tekststempel. Ik gebruikte de Nederlandse stempelset Er is er één jarig, hoera, hoera! en plakte er een vlindertje bij.

Als je wilt weten welke producten er gebruikt zijn voor bepaalde projecten in de catalogus, dan kun je naar de {de online winkel}  gaan en aan de linkerkant op 'project ideas' klikken. Daar vind je een selectie van projecten uit de catalogus. Klik op een project van je keuze en je ziet welke materialen er gebruikt zijn. 

Eventueel kun je ze ook direct online bestellen. Of je schrijft de artikelnummers even op en stuurt me een mail: mail@stampinclubnederland.nl

Hieronder vind je een overzicht van de materialen die ik voor deze kaart heb gebruikt. De Nederlandse stempel set is een Hostess-set. Interesse in deze set? Neem gerust contact met me op voor meer informatie over hoe je deze set in je bezit kunt krijgen.

Een fijne dag vandaag!

Gebruikte materialen:


1 opmerking:

Thea zei

Wat een leuke kaart Yvonne