dinsdag 18 augustus 2015

Celebrate You - Birthday Blossoms

Ik heb de laatste week van de vakantie even helemaal niets gedaan. We hebben lekker nog even met z'n vijven leuke dingen gedaan. En nu is de vakantie voorbij. Omgevlogen! De eerste schoolweek is alweer bijna halverwege en het is tijd om weer eens actief en creatief bezig te zijn. Maar ik moet weer even in het ritme komen, geloof ik.

Hoewel het zomerweer ver te zoeken is (maar dat gaat veranderen heb ik me laten vertellen), toch een zomers kaartje vandaag.Gemaakt met de stempelset Birthday Blossoms in de kleuren Mint Macaron, Crushed Curry en Calypso Coral. Een mooie combinatie vind ik het. Het is één van de kaartjes die je kunt maken tijdens kaartenbuffet op donderdagochtend 27 augustus of vrijdagavond 28 augustus. Op beide dagen zijn nog 4 plaatsjes vrij. Dus heb je zin om nog een aantal zomerse kaarten te maken, geef je dan op voor het kaartenbuffet.
Je maakt maar liefst 5 kaarten (die je zelf kiest uit een menu) voor slechts € 9,50.


En om alvast in de zomerstemming te komen. Heb ik komende vrijdagavond nog een aantal plekjes vrij voor de workshop waarbij we een boxkaart en bijpassend doosje gaan maken. Hieronder de informatie:

WATERCOLOR WINGS - € 12,50/ € 7,50(*
We maken een boxkaart en een bijpassend doosje en gebruiken de prachtige set Watercolor Wings. Je kunt kiezen uit één van de In Color 2015-2017 kleuren.

Vrijdagavond 21 augustus 19.30 -22.00 uur 

*)Bij aanschaf van de Watercolor Wings bundel (stempels & stansen) 

En dit zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen:


En het bijpassende doosje, dat we gaan maken (in dit geval Mint Macaron):


Je kunt je opgeven door te mailen naar: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

1 opmerking:

Je@net zei

Weer een erg leuke kaart, Yvonne. En een gave workshop!