vrijdag 25 september 2015

Kaartenbuffet kerstkaarten...een voorproefje

Op donderdagochtend 29 oktober en vrijdagavond 30 oktober 2015 staat er weer een Kaartenbuffet gepland. De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort komt het 'menu' op de website te staan. 


Dit is één van de kaarten die op het menu zal staan. Ik heb gebruik gemaakt van het Holidays Fancy Foil Designer Vellum. Benieuwd waar je die leuke 'kerstbal'-stans kunt vinden? Niet in de Herfst-/ wintercatalogus...het zijn de Balloon Framelits uit de jaarcatalogus. Ballonnen en kerstballen in één. Hoe leuk is dat: producten die zo veelzijdig gebruikt kunnen worden!


De tekst komt uit de set Versatile Christmas. Prachtige en leuke (Engelse) teksten bevat deze set. Het huisje in het landschap komt uit de set Cozy Christmas en heb ik op de stempel ingekleurd met de Stampin' Write Markers en vervolgens afgedrukt. Daar zijn de afbeeldingen uit deze set perfect geschikt voor.

Heb je ook zin om deel te nemen aan het buffet? Er zijn nog een paar plaatsjes vrij. Voor vragen of opgave kun je me mailen: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag!

Groetjes,
Yvonne

Gebruikte materialen:


1 opmerking:

Je@net zei

Deze kaart ziet er alvast super mooi uit, Yvonne!