woensdag 23 september 2015

Er is er één jarig - Van harte gefeliciteerd

Deze kaart is geïnspireerd op een kaart die in de Herfst-/wintercatalogus staat (pagina 18). Ik maakte er een verjaardagkaart van.


Voor de kaart heb je een stuk Whisper White cardstock nodig van 21cm x 14,9 cm (een half A4'tje). Deze ril je aan één kant op 3 cm en aan de andere kant op 7,5 cm.
De binnenkant van de kaart is beplakt met een stuk Mint Macaron van 10,4 cm x 14,8 cm.

Vervolgens bewerk je de beide 'flappen' met een embossingfolder. Ik gebruikte hiervoor de embossingfolder Fluttering. De hoeken heb ik afgerond met de nieuwe Curvy Corner Trio Punch uit de Herfst-/ wintercatalogus. Een pons waarmee je twee vormen hebt om de hoeken van je kaart te bewerken. En met dezelfde pons heb ik ook nog eens de beide openingen gemaakt voor het lintje. Drie-in-één dus!


De Nederlandse tekst stempels Sentimenten en Er is er één jarig, hoera, hoera! heb ik met elkaar gecombineerd. Eerst heb ik de teksten gestempeld en vervolgens met de 2,5" circle punch geponst. Nog even een 'doodle' -randje erlangs en toen op de kaart geplakt.

Met de bloem en het blaadje uit de set Birthday Blossoms, een klein geponst bloemetje en wat parels is de kaart helemaal af. Hieronder de materialen die ik heb gebruikt op een rij.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:


1 opmerking:

Je@net zei

Erg leuke kaart, Yvonne!