dinsdag 1 september 2015

Kerstmis in de zomer - de nieuwe catalogus!

Vanaf vandaag kun je bestellen uit de nieuwe Herfst-/ Wintercatalogus! Ik had een aantal producten al eventjes in huis en heb daarmee al wat workshops voorbereid.

Zo had ik afgelopen weekend een gezellige workshop bij Marjo thuis. Omdat een aantal vriendinnen van ver kwamen, hebben we er een hele dag van gemaakt. Alle gasten zijn echte kaartenmaaksters en dus besloot ik een 'privé-kaartenbuffet' te doen. 


Ik had een aantal kaarten voorbereid en alle materialen klaargelegd. Zo kon iedereen in eigen tempo lekker aan de slag gaan. Naast zomerse kaarten, stonden er ook kerstkaarten op het menu. Hieronder zie je één van deze kaartjes:


Ik gebruikte een nieuwe embossingfolder voor de basis van de kaart. Het leuke raampje is een stans. Er is een bijpassende stempelset verkrijgbaar. Maar natuurlijk kun je het ook met sets die je al hebt of met andere sets uit de catalogus combineren. Dat heb ik ook bij deze kaart gedaan. De set heet Cozy Christmas.


Komende week zal ik de andere kerstkaartjes laten zien, die gemaakt zijn.
Het was in elk geval een gezellige, goed verzorgd dag met drankjes, een lekkere lunch en heerlijke tussendoortjes. Er werd veel gelachen en gekletst, maar ook hard gewerkt. Uiteindelijk ging iedereen tevreden met 6 kaarten naar huis. 

Als je het nu ook leuk vindt om eens een workshop bij jou thuis te houden. Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Mail me via: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag!

Yvonne


Gebruikte materialen:

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er gezellig uit, Yvonne.
En wat een leuke kaart. Raampje en stempelset heb ik ook in bestelling. Helemaal leuk gecombineerd zo!

gerrie zei

Wat een prachtige kaart heb je ervan gemaakt Yvonne, wowww.