maandag 4 januari 2016

Going Places - Trendy en mannelijk

Hallo en goedemorgen, vandaag heb ik weer een kaartje. Gemaakt met producten uit de Lentecatalogus. Morgen is het zover! Dan kunnen deze en andere mooie en leuke producten besteld worden. Bovendien mag je bij elke € 60,00 die je bestelt ook nog eens een gratis product uit de speciale Sale-a-Brationfolder kiezen. Goed begin van een nieuw, creatief jaar dus!


De producten komen uit de serie Going Places. Je vindt ze op pagina 38/39 van de lentecatalogus. Een serie met trendy en mannelijke kleuren en afbeeldingen.  Gecombineerd met ontwerpen die geïnspireerd zijn op reizen. 
Perfect dus voor mannenkaarten of om te gebruiken in je album met vakantiefoto's. 


Ik heb voor deze kaart de embossingfolder World Traveler gebruikt en deze beïnkt met een Sahara Sand inktpad. Vervolgens heb ik er een stuk Sahara Sand cardstock ingedaan en goed aangedrukt.

Met een stempel uit de stempelset Going Global heb ik nog een stempelafdruk aangebracht. De wereldbol is op een stuk papier uit de Going Places Designer Series Paper Stack afgedrukt en geponst met de 2" circle punch. Tenslotte nog een banner met een tekst bestempeld en het geheel met wat laagjes Designer Papier op de kaart geplakt.

Een fijne dag vandaag en tot stempels!


Gebruikte materialen:


Yvonne






1 opmerking:

Je@net zei

Leuke en stoere kaart, Yvonne!