zaterdag 2 januari 2016

Happy New Year! - Lentecatalogus Stampin' Up! Large Numbers

Laatste bestelling voor de Herfst-/Wintercatalogus:
3 januari

Allereerst de beste wensen voor 2016! Dat het een jaar wordt waarin alle wensen uitkomen.

Na het aftellen voor het nieuwe jaar, kunnen we nu gaan aftellen voor de nieuwe Lentecatalogus 2016! Want over slechts 3 dagen gaat deze catalogus op 5 januari 'live'! En gaan we tegelijkertijd nog even lekker door met de feestjes tijdens de Sale-a-Bration


*****SHOP*****
Sale-a-Bration is de grootste promotie-actie van Stampin' Up! Deze loopt van 5 januari tot 31 maart. Gedurende deze periode mag je bij besteding van elke € 60 GRATIS een product kiezen uit de speciale folder. De producten variëren van stempelsets en papier tot project life cards. Plaats je jou bestelling vanaf € 60 via e-mail bij StampinClubNederland, dan ontvang je bovendien 50% korting op de verzendkosten (max. € 3,00 ipv  € 5,95). En bij besteding van € 75 of meer verzend ik je bestelling GRATIS. Dit geldt niet voor bestellingen via de webshop.

*****HOST*****
Sale-a-Bration is een goed excuus om met je vriendinnen af te spreken voor een privé-workshop bij jou thuis. Je kunt zo namelijk nog meer extra gratis producten ontvangen. Want bij een gekwalificieerde workshop (een workshopbestelling vanaf € 275), krijg je extra Stampin' Rewards. Je kiest dan dus voor ruim € 50 (!) GRATIS producten uit alle lopende catalogi. Maar je kunt ook (een deel van) je Stampin' Rewards gebruiken voor de aanschaf van een startpakket. Lees hieronder verder. 

*****JOIN*****
Het is altijd een goede tijd om je aan te sluiten bij Stampin' Up! Maar de beste tijd is tijdens Sale-a-Bration. Meld je aan in mijn team en je stelt een pakket producten van jou keuze samen t.w.v. € 220,00 (normaal € 175,00). En je betaalt hiervoor slechts € 129!!   
Besteed je ook nog eens je Stampin' Rewards aan het startpakket, dan betaal je nog minder.

Bel of mail me voor meer informatie, het plannen van een workshop of 
het plaatsen van een bestelling.


Goed, voorlopig even genoeg informatie. Want ik wil jullie natuurlijk ook alvast even wat laten zien van de nieuwe producten. Voor de kaartjes van vandaag heb gebruik gemaakt van de stempelset Number of Years en stansen Large Numbers Framelits Dies
Een mooie bundel, waarmee je o.a. prachtige verjaardags- en jubileumkaarten kunt maken. Maar ook ideaal zijn voor scrapbooking. Kortom, een set met veel mogelijkheden.


Behalve de Nieuwjaarskaart, maakte ik ook deze kaart voor mijn oom en tante. Zij zijn later deze maand maar liefst 50 jaar getrouwd. En dat is wel een kaartje waard.

Een fijne dag vandaag &
tot stempels!

Yvonne


3 opmerkingen:

Je@net zei

Prachtige kaarten, Yvonne. En ook nog eens gemaakt met de stempelset waar ik meteen helemaal weg van was.
Jij ook een gelukkig, gezond en creatief jaar gewenst!

gerrie zei

Wat een prachtige en creatieve kaart weer Yvonne. Die stempelset staat al op mijn lijstje hoor, hij is weer super.

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Wat een leuke kaarten gemaakt. Ik heb nog een opdracht in verschiet voor een 50 jarige verjaardag, dit ziet er uitnodigend uit, bedankt voor de inspiratie.
Groetjes Ingrid