donderdag 7 januari 2016

It's My Party - Vrolijke verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten kun je nooit teveel hebben en komen altijd van pas. En met de producten uit de serie It's My Party (lentecatalogus pagina 4/5) maak je ze heel eenvoudig zelf. Felle kleuren en vrolijke patronen voor jongens en meisjes, zowel jong als oud.


Voor deze kaart heb ik de stempelset Party Wishes (#140961-clear) gebruikt en de cupcake, ballon en het kaarsje geponst met de kleine ponsjes uit de Party Punch Pack (#140608). De ponsen en stempelset zijn apart verkrijgbaar. Maar koop je ze in een bundel, dan ontvang je 15% korting.

Het stuk Whisper White cardstock heb ik geplakt op een stukje It's My Party Designer Series Paperstack (#140552). Er zitten maar liefst 48 vellen van 30,5 cm x 30,5 cm in dit pakket. Leuk om te gebruiken voor de aankleding van een verjaardagsfeest. Maar vind je het toch te veel, dan kun je ook meedoen met de StampinClub Papier 'Shares'***Kaartenbuffet - kaarten met een feestelijk tintje***
Eind deze maand kun je je voorraad feestelijke kaarten zelf maken. Geef je op voor het kaartenbuffet op 28 of 29 januari. Kijk voor meer informatie even {HIER} op de website. 

Je kunt ook een privé-workshop bij jou thuis organiseren. Een goed excuus voor een gezellige 'date' met vriendinnen. Bel of mail me voor meer informatie.

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke verjaardagskaart, Yvonne!