zaterdag 9 januari 2016

Rose Garden - Ik denk aan jeOnlangs had ik een kaart nodig voor iemand die een dierbare verloren heeft.
Ik gebruikte hiervoor de prachtige nieuwe stansen uit de lentecatalogus: Rose Garden Thinlits Dies (#140619). Je vindt de stansen en bijpassende stempelset op pagina 18 van de lentecatalogus. Toen ik deze stansen zag was het liefde op het eerste gezicht.


Voor deze kaart plakte ik op een stuk Very Vanilla cardstock (10,5cm x 14,8cm) een stuk Timeless Elegance Designer Series Paper (jaarcatalogus) met dezelfde maten. De grote roos stanste ik uit een stuk Silver Foil Sheet en heb ik met de Fine Tip Gluepen op de basis geplakt. Vervolgens heb ik de roos langs de onderkant uitgeknipt. Tenslotte heb ik het geheel op een Very Vanilla kaartbasis geplakt. De tekst 'ik denk aan je' komt uit de Nederlandse stempelset Sentimenten.

Het papier en de stansen zijn zo'n mooie combinatie en  de stansen bieden veel mogelijkheden. Hieronder zie je nog wat meer inspirerende ideeën:
Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie kaarten, Yvonne.

Dorothea zei

Hij is prachtig Yvonne!!

gerrie zei

Yvonne, wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt, woww. Juist door die roos op een kaart te zien is het toch anders dan in de catalogus.Weer iets op mijn verlanglijstje.