zaterdag 30 januari 2016

Verjaardagkaarten - Stampin' Up! It's my party

De week vliegt voorbij. Vorige week zaterdag was onze dochter jarig en afgelopen week was ik druk met werk, het gezin en de voorbereidingen van het kaartenbuffet en een aantal workshops, die de komende periode plaats gaan vinden. En dan schieten de berichtjes op de website er soms bij in. Maar vandaag ben ik er weer met een aantal gezellige kaarten met het thema verjaardag :-).


Alle producten komen uit de productserie It's my Party uit de lentecatalogus. Felle kleuren en patronen voor jongens en meisjes. Geschikt voor zowel jong als oud.


Deze kaarten maakten ook deel uit van het menu tijdens het eerste kaartenbuffet van dit jaar. Heb je die gemist? Geen nood in maart is er weer een kaartenbuffet. Er is nog plek op vrijdagochtend 25 maart a.s. Om je op te geven kun je een mail sturen: mail@stampinclubnederland.nl De mini- ballonnen, taartjes en kaarsjes uit deze set zijn zo schattig. Je kunt ze ponsen met de bijpassen Punch Pack. Ze zijn los verkrijgbaar, maar schaf je ze in een bundel aan dan bespaar je maar liefst 15% korting! Dat scheelt toch ijna € 7,00.


En vul je het dan nog aan met bijpassend cardstock en/of inkt, dan kun je zo aan de slag. Bovendien mag je bij besteding van € 60,00 nog een gratis product kiezen ook. Mail me gerust voor advies of meer informatie: mail@stampinclubnederland.nl


Tot stempels en een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:


1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke verjaardagkaarten, Yvonne!