vrijdag 29 april 2016

In Colorclub - de nieuwe Stampin' Up! kleuren

***Volgende bestelling: zaterdag 2 mei a.s.***
 Mail je bestelling door per mail: mail@stampinclubnederland.nl

Een spannend moment bij de lancering van de nieuwe catalogus is o.a. wat de nieuwe kleuren zullen zijn. Stampin' Up! is al maanden van tevoren bezig met de ontwikkeling van deze kleuren. Er wordt daarbij gekeken naar o.a. de trends en naar wat een goede aanvulling op de huidige kleuren is. En hieronder vind je de allernieuwste kleuren uit de In Colors 2016-2018.


Het zijn weer mooie kleuren, die heel goed samen gaan. Maar uiteraard ook perfect matchen met de bestaande kleuren. En natuurlijk zijn er ook leuke namen bedacht.

Dapper Denim
Emerald Envy
Flirty Flamingo
Peekaboo Peach
Sweet Sugarplum


Kortom, deze kleurenserie is zeker de moeite waard.*** In ColorClub 2016-2018***
De aanschaf in één keer van de inkt, cardstock en het designerpapier is best een uitgave. Daarom kun je -net als voorgaande jaren- bij StampinClubNederland meedoen met de In Colorclub. Hoe werkt het?


Elke maand -gedurende 5 maanden- ontvang je van 1 kleur uit de In Colors 2016-2018 telkens een pakket, dat bestaat uit de volgende producten:
·         1 Inktpad
·         1 Stamin’ Write Marker
·         1 flesje refill inkt
·         8 vellen Cardstock (A4)
·         8 vellen (12" x 12") dubbelzijdig Designer Series Paper

Daarnaast ontvang je gratis:
·         Enamel Shapes t.w.v. € 11,00
·         1 kleurenkaart met een overzicht van alle kleuren
·         Jaarcatalogus 2016-2017 en de Herfst-/ wintercatalogus (medio augustus)

De In Color Club heeft een looptijd van 5 maanden, van  juni tot en met oktober 2016. Je deelname stopt automatisch na de verzending van het laatste pakket. Gedurende de looptijd bedragen de kosten € 24,00 per maand (exclusief verzendkosten).

Verzendkosten
De verzendkosten per maand bedragen € 4,50 (normaal: € 5,75). De bestelling wordt met DHL verzonden. Als je de bestelling wilt ophalen bij een servicepunt bij jou in de buurt, geeft dit dan even door per mail. Je kunt de bestelling ook bij mij thuis ophalen. Uiteraard betaal je dan geen verzendkosten.

Extra bestellingen
Wil je in een maand ook nog andere producten uit de catalogus bestellen? Geen probleem. Deze bestelling kan dan gecombineerd worden met de verzending van de In Colorclub zonder extra verzendkosten (bij bestellingen vanaf € 60,00 zijn de verzendkosten GRATIS).

Voorwaarden
·         Met je aanmelding voor de In Color-Club verplicht je je om – voor de duur van 5 maanden – elke maand een bedrag te voldoen van € 24,00.
·         De looptijd van de Club is van juni 2016 tot en met oktober 2016 (5 maanden)
·         Het pakket wordt uiterlijk op de laatste zaterdag van elke maand verzonden, na ontvangst van de betaling
·         Je kunt je deelname aan de club niet tussentijds beëindigen, tenzij je zelf voor een vervangende deelnemer hebt gezorgd.

De club gaat van start in juni of zodra er 5 mensen aangemeld zijn. Bij meer aanmeldingen wordt een tweede club gestart. Aanmelden kan via de e-mail: mail@stampinclubnederland.nl Je ontvangt dan een bevestiging en meer informatie.

Geen opmerkingen: