zondag 24 april 2016

Kleine cadeautjes - Gezellige workshopmiddag Stampin' Up!

Hallo, gezellig dat je weer even langskomt op de website. Ik hoop dat je een lekker weekend hebt gehad. Vandaag is hier het plaatselijke openluchtzwembad geopend. Maar wat was het koud! We zullen gauw hopen op warmere dagen...

Vandaag was het in elk geval dus nog geen zwemweer. Maar wel perfect om binnen lekker te stempelen. Vanmiddag had ik dan ook een gezellige workshop bij een enthousiaste club meiden. Deze workshop was georganiseerd in het kader van een gemeenschapsveiling.


Voor alle gasten had ik een kleinigheidje met iets lekkers gemaakt. Deze leuke zakjes maakte ik al eerder van andere -Designer Papier- voor de stempelbeurs Art Specially in Nijkerk. Maar helaas was ik toen vergeten om ze op de foto te zetten :-(.


De stempel komt uit de Nederlandse stempelset Koop je Eigen Geschenk, die komend jaar ook nog steeds verkrijgbaar blijft in de jaarcatalogus.


Ik had 3 verschillende projectjes voorbereid met de stempelset Garden in Bloom. Het waren een cadeauverpakking uit 1 vel A4, een kaart en een cadeaukaart-/geldenvelop.


De projectjes werden enthousiast ontvangen en er werd ijverig gestempeld. Soms was iedereen zo geconcentreerd bezig, dat het helemaal stil was.
Iedereen maakte weer een andere variant op de voorbeelden. Leuk om te zien!


Kortom, een geslaagde middag!

Als het je ook lijkt om eens een workshop bij jou thuis te organiseren met een aantal vrienden, vriendinnen of bekenden. Neem dan gerust contact met mij op!

Tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er allemaal weer erg mooi en verzorgd uit, Yvonne!