woensdag 11 mei 2016

Number of Years Stampin Up!


De stempel set Number of Years is één van mijn favorieten uit de Lentcatalogus 2016. Je kunt er prachtige algemene kaarten mee maken. En voor speciale gelegenheden kun je de mooie cijfers gebruiken en combineren met de Large Numbers Framelits Dies. Ook perfect voor het maken van scrapbookpagina's :-).

Alleen nog tot het einde van deze maand is de stempelset + bijpassende stansen als bundel verkrijgbaar voor maar liefst 15% korting. Aankomend weekend wordt er weer een bestelling geplaatst. Mail me gerust wanneer je mee wilt bestellen: mail@stampinclubnederland.nl



Onderstaande kaartje maakte ik al eens eerder in een vrouwelijke (oftwel: roze) variant. Deze maakte ik in mijn lievelingskleur:  blauw. De achtergrond heb ik gemaakt met behulp van een Aquapainter en navulinkt in de kleur Bermuda Bay. Ik gebruikte hiervoor het Shimmery White Cardstock. Door het kleine glittertje, dat dit papier bevat, krijgt je kaart een chique 'touch'De banner met tekst en het vlaggetje rechtsboven heb ik gestanst met de bijpassen stansen. 

Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:






2 opmerkingen:

Je@net zei

Mooi geworden, Yvonne!

Thea zei

Mooie kaarten weer Yvonne