zaterdag 4 juni 2016

Heel veel kaartjes - Oh Happy Day Card Kit

Hallo en goedemorgen!
Heel veel kaartjes...vind je in de Oh Happy Day Card Kit. Deze staat helemaal vooraan in de catalogus op pagina 6. Stampin' Up! heeft naast deze ook nog diverse andere kits in de collectie. Zoals de Watercolor Whishes Card Kit (pagina 7), Designer Tin of Cards Kit (pagina 160/161) en Perfectly Wrapped Kit op pagina 158/159 (voor maar liefst 16! cadeauverpakkingen en doosjes).


Ik heb een aantal kaartjes uit de kit gemaakt. Maar in totaal kun je er maar liefst 20 kaartjes mee maken (4 stuks van 5 verschillende ontwerpen). 

Misschien heeft u nog niet echt aandacht besteed of nagedacht over de kaartenkits. Maar ze zijn absoluut leuk en bieden veel voordeel: 

 - De kit is INCLUSIEF een stempelset en stempelinkt
- Je hebt alleen nog lijm nodig
- De kit met materialen wordt geleverd in een mooi doosje, zo hou je alle materialen en gemaakte kaarten bij elkaar; ideaal voor onderweg of om cadeau te geven.
- Handig instructieboekje met voorbeelden. Perfect voor de minder ervaren stempelaar/ beginner (of mensen die zichzelf niet creatief vinden).
- Unieke kaartjes snel en eenvoudig zelf maken


Hieronder nog een aantal leuke kaartjes die met de kit gemaakt kunnen worden.


Kortom, een echte aanrader de Oh Happy Day Card Kit.
Altijd makkelijk om een voorraadje kaarten klaar te hebben liggen voor elke gelegenheid, als je er eentje nodig hebt. De kit kost € 42,50. Dat komt neer op iets meer dan € 2,00 per kaartje (in de winkel ben je soms nog wel meer kwijt). Bovendien krijgt de ontvanger een uniek en handgemaakt kaartje. Dat is toch veel leuker!
**De Oh Happy Day Cardkit is bestelbaar vanaf 14 juni**


Een fijne dag vandaag


tot stempels!

Yvonne

1 opmerking:

Je@net zei

Leuke serie kaarten, Yvonne. Toch handig zo'n kit!