woensdag 1 juni 2016

Vandaag Live! De nieuwe catalogus 2016-2017 Stampin' Up!


Hallo en goedemorgen! 

Vanaf vandaag is de nieuwe catalogus live. Je kunt 'm hier rechts op de website bewonderen.

Vandaag laat ik jullie de allereerste kaarten zien, die ik maakte met de set Swirly Bird. 
Om een beetje inspiratie op te doen, heb ik wat voorbeelden gevonden op internet. Waaronder deze leuke kaarten van SU-collega Anneke KeizerwaardEen soortgelijk idee vind je ook nog {HIER}.

Nadat ik deze kaarten had gemaakt, was ik lekker op dreef en maakte ik er nog een paar in de kleuren Dapper Denim en Envy Emerald. Die liet ik vorige week al op mijn blog zien.  Je kunt ze {HIER}  vinden.

En mocht je nu nog meer inspiratie nodig hebben voor de nieuwe Stampin' Up-catalogus. Kijk dan ook eens op mijn {Pinterest-pagina}.

Sweet Sugarplum

Ik heb de achtergrond met de streepjes gemaakt met behulp van de Decorative Masks Dots & Stripes. Helaas niet meer in de nieuwe catalogus terug te vinden :-(
De banner ponste ik met de Banner Punch en met een witte gelpen heb ik de lijnen gemaakt. De tekst komt uit de stempelset Crazy about You. Natuurlijk kun je voor zowel de achtergrond als deze banner ook de stempelset Thougthful Banners gebruiken :-)).

Die nieuwe kleuren zijn echt supergaaf! En combineren onderling ook heel erg goed met elkaar. Lekker fris en zomerachtig. En het leuke is -als je erop gaat letten- zie je deze kleuren ook hier en daar terug in de winkels. Trendy kleuren dus.

Flirty Flamingo
Ik heb nog 1 plekje over bij de In Colorclub 2016-2018. Je spaart dan gedurende 5 maanden van alle 5 kleuren de inkt, navulling, marker, papier en cardstock bij elkaar voor slechts € 24,00 per maand. En je krijgt bovendien nog wat leuke extra's. Voor meer informatie kun je me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Er geldt vol=vol!


Peekaboo Peach

Een fijne dag vandaag
&
tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:
 Heeft u vragen over de gebruikte materialen? Laat het me weten. Ik help u graag op weg.


1 opmerking:

Je@net zei

Mooie kleuren en prachtige kaarten, Yvonne!