dinsdag 11 oktober 2016

Merry Wishes - Kerstkaaren Stampin' Up!


Hallo en goedemorgen, voor de workshops van deze en volgende maand heb ik een hele serie kerstkaarten gemaakt. Hieronder twee kaarten in een verschillende kleurstelling met de set Merriest Wishes en de bijpassende Merry Tags Framelits Dies.


De stempels en stansen zijn los verkrijgbaar.  Maar als je ze samen koopt ontvang je 10% bundelkorting. Dat is altijd mooi meegenomen. En de stempels zijn een leuke aanvulling op de stansen. 


Ik combineerde het geheel met het This Christmas Specialty Designer Series Paper uit de jaarcatalogus en de bijpassende This Christmas cardstock pack.Uit het Designer Paper heb ik twee rondjes geponst met een cirkelpons en ik heb een strook gesneden. Met de Merry Tags Framelits Dies stanste ik een kerstbal en plakte er een stukje goud Glimmer Paper achter. Tevens ponste ik een ster uit het gouden glitter papier.


 Deze kaart heb ik in tegenovergestelde kleuren gemaakt. De tekst komt uit de set Oh, What Fun. En de rand met sterren maakte ik met de Confetti Stars Border.


 Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne Gebruikte materialen:
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl
1 opmerking:

Je@net zei

Mooie kerstkaarten, Yvonne!