zaterdag 8 oktober 2016

Bloghop Herfst-/ winter catalogus 2016 - Stampin' Up!Welkom bij de bloghop georganiseerd door het team van de Up' Town Stampers!

Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin' Up! herfst/ wintercatalogus 2016.

Als het goed is kom je hier via het blog van Carine Kuin.

Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start hier op het blog van StampinClubNederland. Hieronder vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen!

Wat moet je doen? Je hopt van blog naar blog en laat -als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghopberichtjes van de deelnemende demonstratrices.

Ik heb voor jullie vandaag een aantal creaties, die ik maakte met de stempels, stansen en het papier van de Petals & Paisleys Suite. Een hele mooie serie producten met prachtige herfstkleuren. En geschikt voor allerlei gelegenheden.Het Designer Series Paper Petals & Paisleys Specialty Designer Series Paper is op de kaart hierboven gecombineerd met de Cheerful Tags Framelits Dies. Deze stansen zijn oorspronkelijk bedoeld als labels voor aan een lekker flesje wijn of andere lekkernijen. Maar je kunt ze dus ook goed gebruiken op een kaart. Of een cadeauverpakking (pagina 38 van de herfstcatalogus).

De stempels uit de set Paisleys & Posies zijn perfect voor het maken van achtergronden, zoals op deze kaart gedaan is.Het grote ornament op deze kaart is bewerkt met Versamark en Copper Embossingpoeder.
Ik heb op alle creaties de teksten gebruikt uit de Nederlandse set Recht uit het Hart.
Een lijstje met gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.Tot slot nog een kaart, waarbij ik op het Designerpapier heb gestempeld. Dit papier heeft kleine koperen stipjes die prachtig glimmen. De blaadjes die onder de tekst zijn geplakt, heb ik gestanst met de Paisleys Framelits Dies uit Copper Foil Sheets.


Ik wens je nog veel plezier en inspiratie met het vervolg van deze bloghop!

Ga nu verder naar het blog van Wendy Haverkamp


                   Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne


Gebruikte materialen:
5 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw...ziet er allemaal weer super gaaf uit, Yvonne!

Kikimeisje zei

Wat een feestje om te bekijken! Vooral de op een na laatste... in al z'n eenvoud zo mooi! Gr. Judith

Unknown zei

Ben toch helemaal fan geworden van dat koper embossingpoeder...wat een leuke projecten heb je gemaakt Yvonne!

Stampingerda zei

Ziet er goed uit. Wat is het toch een mooie set he.

Unknown zei

Prachtige creaties!