vrijdag 7 oktober 2016

Snow Friends en Candy Cane Lane Stampin' Up!


Hallo en goedemorgen! Afgelopen weekend ben ik heerlijk aan de slag gegaan met de kerst stempels en papier. Hoewel de nieuwe herfst-/wintercatalogus boordevol mooie en leuke producten staat, mogen we de jaarcatalogus zeker niet vergeten.

In de jaarcatalogus vind je ook hele leuke kerststempels en een kerst papierlijn. Voor deze kaart heb ik het vrolijke kerstpapier Candy Cane Lane gecombineerd met de stempels uit de set Snow Place. Het blijven schattige stempels!Het Candy Cane Lane papier kun je deze maand GRATIS kiezen bij aankoop van 3 andere series papier (klik op de button links voor de flyer).Ik heb uit Real Red cardstock een cirkel gestanst met de Layering Circles Framelits.
Diezelfde maat cirkel heb ik ook gebruikt voor de witte rand. Ik legde de cirkel op Whisper White cardstock en legde er een geschulpte cirkel in een maat groter omheen. Daarna draai je ze tegelijkertijd door de stans machine. Het handigst is om de Magnetic Platform te gebruiken als je de Big Shot hebt of de cirkels even vast te plakken met non-permanente tape.


De sneeuwpop stempelde ik met Memento Black Inkt en is daarna gestanst met de Snow Friends Framelits. Voordat ik het geheel vastplakte met Dimensionals heb ik het rode cardstock nog gestempeld met sneeuwsterren met Real Red inkt


Gezellig dat je langs kwam. Kom morgen ook eens langs als je tijd hebt. Samen met het team organiseren we een gezellige bloghop met veel leuke en inspirerende ideeën uit de Stampin' Up! Herfst-/ Wintercatalogus 2016.

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Yvonne. Zo leuk dat doorkijkje met de sneeuwpop!