donderdag 8 december 2016

Best Birds - Kerstkaartje

**Uw bestellingen voor de kerst in huis? Uiterste besteldatum 10 december**
Mail uw bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl


Hallo en goedemorgen! De Sint heeft ons land inmiddels weer verlaten en de kerst staat over ruim 2 weken voor de deur. Mocht je nog niet klaar zijn voor de kerstkaarten. Dan heb ik vandaag nog wat leuke kaartjes voor je.


Hoewel we een supergave kerstcatalogus hebben, kun je met stempels uit de jaarcatalogus ook de mooiste kerstkaarten maken. Het feit dat je veel stempelsets het hele jaar door kunt gebruiken, maakt dat de aanschaf van zo'n set de moeite waard is.
Best Birds en Birds & Blooms Thinlits Dies is zo'n set.

Stempelset en stansen zijn apart verkrijgbaar. 
Maar koop je ze samen, dan ontvang je 10% korting!

Ik heb alles gestempeld met Soft Suede inkt. De achtergrond (die je ook in de set kunt vinden) is gestempeld met een iets lichtere tint, namelijk Sahara Sand. Aan de tak heb ik de besjes gestempeld, die de kerst-/ wintersfeer creëren.  En voor een voorjaarskaart stempel je gewoon de bloesemblaadjes -die ook in de set zitten- aan de tak!

Daarna heb ik de afbeeldingen ingekleurd met Garden Green, Soft Suede en Cherry Cobbler inkt en een blenderpen. De tekst komt uit de Nederlandse stempelset Sentimenten. Tot slot heb ik de besjes nog voorzien van een glitterlaagje met de Wink of Stella clear pen.


Hieronder nog een kaartje met de set Best of Birds. Hierbij combineerde ik wel verschillende producten uit de kerstcatalogus. De krans komt uit de jaarcatalogus en behoort bij de Swirly Scribbles Thinlits Dies

Met de Pretty Pines Thinlints heb ik de dennenappels en de takjes gestanst. Deze takjes komen terug in de geëmboste achtergrond. De embossingfolder Pine Bough heb ik hiervoor gebruikt.


De vogel is gestempeld met Soft Suede inkt en daarna ingekleurd met dezelfde 
kleur inkt en Cherry Cobbler.Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne


Tot en met 3 januari zijn de producten uit de kerstcatalogus nog verkrijgbaar. Tevens is de Eindejaars Sale nog in volle gang. Kijk in {de webshop} voor een overzicht van de producten die nog verkrijgbaar zijn. Soms met kortingen tot wel 60%.
Mail je bestelling gerust door aan: mail@stampinclubnederland.nl

Wil je je aankopen voor de kerst graag in huis hebben? Zorg ervoor dat je bestelling uiterlijk 9 december gemaild is. Er gaat 10 december weer een bestelling geplaatst worden. Dan zijn de spulletjes nog op tijd binnen voor de kerstdagen.Gebruikte materialen:
Heeft u vragen of wilt u bestellen? 
Neem gerust contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie kerstkaarten, Yvonne!

gerrie zei

Prachtige kaarten allebei Yvonne.