zaterdag 10 december 2016

Laagjestechniek Stampin' Up! Lovely as a Tree

**Uw bestellingen voor de kerst in huis? Uiterste besteldatum 10 december**
Mail uw bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl

In mijn vorige berichtje liet ik zien dat je met de producten uit de jaarcatalogus ook prima hele leuke kerstkaarten kunt maken. Vandaag heb ik nog zo'n kaartje voor jullie.
Dit keer gebruikte ik de stempelset Lovely as a Tree.


Deze set staat zeker al een tiental jaar in de catalogus (en hopelijk blijft dat nog even zo). Het is een super stempelset, die het hele jaar door bruikbaar is.


Voor dit kaartje -die ik overigens vond op Pinterest- stanste ik een cirkel met de Stiched Shapes Framelits uit Whisper White Cardstock en een bijpassende geschulpte cirkel met de Layering Circles Thinltis  Dies uit Soft Sky Cardstock.

Eerst legde ik de witte cirkel direct op het witte Whisper White Cardstock.
Daarop stempelde ik de bomen in Early Espresso inkt. Daarna plakte ik de geschulpte cirkel er tussen. Tenslotte gaat het geheel op de kaart.

Met de set Gorgeous Grunge stempelde ik met Smoky Slate inkt in de hoeken wat 'spetters'. De tekst komt uit de Nederlandse stempelset Sentimenten.

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne


Tot en met 3 januari zijn de producten uit de kerstcatalogus nog verkrijgbaar. Tevens is de Eindejaars Sale nog in volle gang. Kijk in {de webshop} voor een overzicht van de producten die nog verkrijgbaar zijn. Soms met kortingen tot wel 60%.
Mail je bestelling gerust door aan: mail@stampinclubnederland.nl

Wil je je aankopen voor de kerst graag in huis hebben? Zorg ervoor dat je bestelling uiterlijk vanmiddag (10 december) 13.00 uur gemaild is. Er gaat dit weekend weer een bestelling geplaatst worden. Dan zijn de spulletjes nog op tijd binnen voor de kerstdagen.

Gebruikte materialen:
Heeft u vragen of wilt u bestellen? 
Neem dan contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl

1 opmerking:

gerrie zei

Prachtige kaart Yvonne, ben meteen geïnspireerd hahaha, zo zie je maar wat je met oudere stempels nog kan doen.