dinsdag 20 december 2016

Stampin' Up! Lentecatalogus - Een tipje van de sluier...


Hallo en goedemorgen! Na een rustig weekje op de website, weer even een teken van leven ;-). Vandaag een tipje van de sluier...


Tussen alle kerstkaartjes en -drukte door, heb ik lekker even de tijd gevonden om aan de slag te gaan met de nieuwe producten uit de lentecatalogus. Je ziet hier een projectje dat ik maakte met de producten uit de 'Falling in Love Suite'

De naam doet denken aan huwelijk en liefde. Maar dat hoeft niet per se....
Deze romantische, shabby chic productenlijn is ook perfect voor andere gelegenheden. Voor de verjaardag van mijn moeder maakte ik bijvoorbeeld dit 'kaart-doosje'. 
 

De productlijn bevat een bijpassend cardstock pakket in scrapformaat. Ideaal! Je kunt er fotopagina's mee maken. Maar ook vele cadeauverpakkingen, (vierkante-) kaartjes en dit doosje -dat je dichtvouwt als kaart-. Het is gemaakt uit 1 scrapvel van 12"x12".   

Het prachtige Designer Papier Falling in Love heeft mooie prints in zachte tinten met veel Bokeh-effecten. Je kent de term misschien wel:

Bokeh drukt de kwaliteit van de onscherpte in een foto uit. Het gaat om de onscherpte die ontstaat doordat het voorwerp buiten het scherptevlak ligt.

Afbeeldingsresultaat voor BokehAan de binnenkant plakte ik nog een stukje Very Vanilla Cardstock, die ik bestempelde met de stempels uit de set So in Love


De band om het doosje stanste ik met de prachtig, gedetailleerde stansen So Detailed Thinlits Dies.


In het doosje kun je geld, cadeaubon en/of mooie wens schrijven voor de ontvanger.
 

Ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Voorjaarscatalogus? Stuur me dan een mail: mail@stampinclubnederland.nl 
Tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 2,95), stuur ik je een exemplaar toe inclusief de Sale-a-Brationfolder. Bij een bestelling breng ik dit bedrag in mindering op de bestelling.
Of plaats een bestelling en ontvang de voorjaarscatalogus gratis.

Een fijne dag 
en tot stempels!

Yvonne
1 opmerking:

Thea zei

Dat ziet er leuk uit wat een leuk doosje.Spannend weer de voorjaars catalogus groetjes