vrijdag 10 februari 2017

Masking Techniek - Love and Affection Stampin' Up!

Hallo en goedemorgen! De laatste dag van de week en dan lekker weekend!
Maar eerst nog even een berichtje.

 Dit jaar heb ik een serie workshops gepland, die geheel in het teken staan van technieken. Meer informatie hierover vind je {HIER}. Vind je het ook leuk om meer uit je stempels en materialen te halen? Inspirerende en nieuwe ideeën op te doen? Je kunt je nog aanmelden voor één van de ochtenden.

Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een hand-out met uitleg en voorbeelden. Hieraan kun je zelf je eigen voorbeelden en kaartjes toevoegen. Zo ontstaat er een mooi naslagwerk om thuis nog eens na te lezen. 


Vorige week vond de eerste workshop uit de serie plaats. We gingen aan de slag met de Masking Techniek. Een hele leuke techniek, waarbij je verschillende stempelsets met elkaar kunt combineren. Maar ook met 1 stempelset weer heel andere combinaties kunt maken. Na de uitleg en het maken van een aantal kleine 'proef' kaartjes om de techniek te oefenen, maakten we 2 kaarten:


Bij deze eenvoudige, maar stijlvolle kaart zijn de stempelsets Mediterranean Moments en Beautiful You met elkaar gecombineerd. Die laatste is echt een prachtige set en een bestseller op dit moment.


Het tweede kaartje is gemaakt met de set Love & Affection. Een leuke set, waarmee je deze techniek ook perfect kan doen. En uiteraard ook met andere bloemensets. Iedereen heeft wel een stempelset met bloemen in huis.


Voor het tweede kaartje heb ik mij laten inspireren door dit kaartje en deze.


Masking is eigenlijk een hele brede techniek. Er zijn nog meer Masking-technieken dan die we in de workshop behandeld hebben. Omdat er geen tijd was om alle mogelijkheden aan bod te laten komen, heb ik ze even kort laten zien.  De dames waren erg enthousiast en zeer tevreden met de resultaten. 

Tijdens de workshop borrelden de ideeën al op, om deze techniek thuis te gaan doen met de stempels uit de eigen collectie. Dat is altijd erg leuk om te zien. Daar word ik blij van!

Lijkt het je ook leuk om eens zo'n workshop te volgen, bijvoorbeeld bij jou thuis? Neem dan gerust contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag vandaag!

Tot stempels,

Yvonne

Gebruikte materialen:

Heeft u vragen over de materialen of wilt bestellen? Neem gerust contact met mij op, ik help u graag verder: mail@stampinclubnederland.nl


1 opmerking:

Je@net zei

Leuk zo'n techniekworkshop. Woonde ik maar wat dichter in de buurt!