donderdag 9 maart 2017

Floral Thinlits Dies - Trouwkaart


Een paar weken geleden werd ik gebeld met de vraag of ik een kaart wilde maken voor een bruidspaar. Het moest natuurlijk een bijzondere kaart worden. Na wat inspiratie opgedaan te hebben op het wereld wijde web, was het idee geboren...


Ik gebruikte voor deze kaart de Detailed Floral Thinlits Dies voor de voorkant. Hierin is een los kaartje geschoven. De prachtige letters waarmee ik de namen stempelde komen uit de set Brushwork Alphabet. 

 De kleurstelling is heel rustig en chique in Night of Navy en Shimmery White. De harten komen uit een retired stempelset en heb ik bewerkt met zilver embossingpoeder. Met de Labeler Alphabet set stempelde ik de datum in het hart op de voorkant van de kaart.


Aan de binnenkant van de kaart gebruikte ik de tekst uit de Nederlandse Set Recht uit het hart. Om nog wat tekst te schrijven heb ik de tekst wat meer in de hoek geplaatst.

 

De tekst uit de bijpassende stempelset Floral Phrases is ook supermooi om te gebruiken. Maar ik heb uiteindelijk toch besloten om voor de Nederlandse tekst te gaan...


Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:


2 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw....een prachtige kaart geworden voor het bruidspaar, Yvonne!

Thea zei

Wat een mooie kaart Yvonne

Groetjes Thea