zondag 20 augustus 2017

Graceful Garden & Petal Garden Designer Paper

Van Facebook kreeg ik afgelopen week de melding dat ik al een poosje niets van me heb laten horen...oeps! Ik ben er nog wel, hoor :-). Maar nog steeds min of meer in de vakantiemodus. De inspiratie, zin was even weg...

Maar er lag nog een opdracht te wachten voor cadeauverpakkingen en een aantal kaarten en inmiddels zijn de workshop-data ook weer gepland. Dus moest ik er toch aan geloven. Tja, en als je dan eenmaal bezig bent, dan zijn de remmen los..hahaha (tenminste dat geldt voor). Dus voor even weer voldoende projectjes om met jullie te delen.Dit zijn cadeauverpakkingen voor een chocoladereep -het formaat paarse reep gemaakt van alpenmelk pas hier perfect in :-). Ik gebruikte hiervoor de producten uit de Petal Garden Suite (pag. 56 van de jaarcatalogus). Een hele mooie serie met romantische rozen en een mooie kleurencombi. Perfect voor de opdracht, want de kleurenwens was blauw, roze en paars.


De reep kun je tussen het lintje in de verpakking laten glijden. De ontvanger trekt 'm er aan het lintje heel gemakkelijk weer uit. Aan de binnenzijde van de verpakking kun je een boodschap schrijven. 


Voor de voorkant gebruikte ik het mooie Petal Garden Designer Series Paper. En ik stempelde een aantal rozen met behulp van de Stampin' Write Markers. De rozen knipte ik daarna met de hand uit.


Van deze serie maakte ik ook nog een aantal cadeau-zakjes met Mini Treat Bag Thinlits Die. In een handomdraai kun je met deze stans de leukste zakjes maken.


Het papier heeft formaat 6"x 6" (15,2 cm x 15,2 cm). Om het zakje te maken, heb je twee velletjes nodig. Maar van het tweede velletje gebruik je niet alles. Het restant kun je dus nog gebruiken om een mooie kaart mee te maken. 


In de zakjes maakte ik nog een kaartje van Whisper White Cardstock, waarop je een boodschap kunt schrijven. Het klein rondje dat er net bovenuit 'piept', maakte ik met de Circle Tab Punch. Deze pons leent zich hier super voor. En het allerleukste is, dat je de pons in een bundel (= 10% korting) kunt kopen met de Nederlandse Stempelset 'Voor Elke Gelegenheid'. Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle Nederlandse set.


Het idee om voor de zakjes het Petal Garden papier te gebruiken, zag ik op de website van Mary Fish. Ik paste alleen de kleur van de lintjes aan en maakte ook nog een zakje met Calypso Coral en Pool Party.Komende week meer cadeauverpakkingen, zakjes en kaarten.

Een fijne dag nog

en tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:
2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie weggevertjes heb je zo gemaakt, Yvonne!

gerrie zei

Heel mooi allemaal Yvonne, ik ben meteen weg van die stemsepset, soms moet je het gewoon zien hoe het staat. En dat DSP is ook prachtig.