woensdag 3 januari 2018

Sale-a-Bration - Het is tijd voor een feestje!

Allereerst voor iedereen de beste wensen!

Vandaag een wat langer bericht met veel nieuws en informatie.
Want we beginnen het jaar goed met de lancering van de nieuwe voorjaar-/ zomercatalogus en het jaarlijkse feestje, namelijk Sale-a-Bration! De online versie van beide gidsen vind je hier rechts op de website. 

Klanten die het afgelopen half jaar een bestelling bij mij plaatsten, ontvangen de catalogus per post. Mocht je de papieren versie ook willen ontvangen, dan kun je me even mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Dan stuur ik je een exemplaar per post.
Of wanneer je een bestelling plaatst, dan ontvang je ook een catalogus.De catalogus staat weer boordevol nieuwe stempels, papier, stansen, embellishments en nog veel meer in frisse, vrolijke kleuren. 

Er zijn dit keer weer twee nieuwe Nederlandse stempelsets verkrijgbaar!
Klik op de afbeelding voor meer informatie.Maar dat is nog niet alles. Want in de Sale-a-Bration folder kun je ook een nieuwe Nederlandse stempelset kiezen (bij besteding van € 120,00).
De set bevat meer stempels dan normaal!Kortom, het is weer één groot feest de komende maanden.
Hieronder nog even alles op een rijtje.

De Sale-a-Bration loopt van 3 januari tot en met 31 maart

GRATIS, EXCLUSIEVE PRODUCTEN


Plaats je tijdens de Sale-a-Bration een bestelling via StampinClubNederland vanaf € 60,00, dan mag je GRATIS producten kiezen uit de speciale folder (zie online versie op de website). De artikelen met een blauw symbool kun je kiezen bij aankopen vanaf € 60,00. En de artikelen met een oranje symbool kun je gratis kiezen bij aankopen vanaf € 120,00. 
Er zijn stempelsets, papier, linten en meer. 
Nieuw dit jaar zijn stansen en de extra grote stempel set in het Nederlands!

Organiseer eens een stempelfeestje!


Tijdens de Sale-a-Bration is het extra leuk om een stempelfeestje bij jou thuis te organiseren. Gezellig samen met vriendinnen rond de keukentafel creatief bezig zijn en lekker (bij-)kletsen. Je kunt de nieuwste producten uitproberen en er daarna thuis zelf mee aan de slag gaan.

De gasten en jij zelf mogen bij besteding vanaf € 60,00 GRATIS producten kiezen uit de speciale Sale-a-Brationfolder.

Als gastvrouw kun jij bovendien ook nog eens GRATIS extra beloningen ontvangen. Als de totale verkopen € 200 of meer bedragen, dan mag je sowieso voor 10% van het totaalbedrag producten kiezen uit de actuele collectie. 
Zijn de verkopen € 275 of meer, dan ontvang je daarnaast ook nog eens € 27,00 EXTRA shop-tegoed. Dat betekent nog meer GRATIS favoriete producten! 

Mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak! E-mail: mail@stampinclubnederland.nl


Kom ook bij Stampin' Up!


Ben je enthousiast over de producten van Stampin' Up!? En is je bestelling € 129,00 of meer? Dan is het interessant om je in te schrijven in het team van StampinClubNederland.
En tijdens Sale-a-Bration kies je zelfs nog meer stempels!

Stap 1: Kies € 175,00 producten in je startpakket en betaal slechts € 129,00 
Stap 2: Kies daarnaast nog twee gratis stempelsets*
*uitgezonderd bundels, kits en Sale-a-Bration artikelen

Neem contact met mij op voor meer informatie:
mail@stampinclubnederland.nl
Geen opmerkingen: