dinsdag 22 mei 2018

Start binnenkort: In ColorClub 2018-2020
Er wordt met ingang van 1 juni weer een nieuwe set kleuren toegevoegd aan de kleurencollectie van Stampin' Up! Prachtige kleuren, die onderling heel mooi met elkaar combineren. Maar ook een super mooie aanvulling zijn op de basiskleuren collectie.

Wil jij een begin maken met de prachtige kleurencollectie van Stampin' Up!? Of wil je je kleurencollectie aanvullen/ uitbreiden?

Binnenkort gaat er weer een nieuwe In Color-Club van start bij StampinClubNederland! 

De aanschaf van de collectie in één keer is best prijzig. Door deel te nemen aan de club bied ik je de mogelijkheid om -tegen een aantrekkelijk bedrag per maand- gedurende een periode van 5 maanden de inkt, refills, markers, cardstock en papier bij elkaar te sparen. 

Pakket
Elke maand -gedurende 5 maanden- ontvang je van 1 kleur uit de In Colors 2018-2020 collectie telkens een pakket, dat bestaat uit de volgende producten:
·         1 Inktpad
·         1 Stampin’ Write Marker
·         1 flesje refill inkt
·         8 vellen Cardstock (A4)
·         4 vellen Cardstock (30,5 x 30,5 cm)
·         8 vellen dubbelzijdig Designer Series Paper        (15,2 x 15,2 cm)
·         Lint ca. 1,80 meter

Daarnaast ontvang je gratis:
·         1 kleurenkaart met een overzicht van alle kleuren
·         De jaarcatalogus 2018-2019
·         De Herfst-/ wintercatalogus (medio augustus)
·         Leuke extra’s bij het pakket, zoals tutorials, stempelkarton of embelishmentsEen club bestaat uit maximaal 5 personen. Als een club vol is en er is nog voldoende animo, dan wordt een volgende club gestart.

Gedurende de looptijd van de In Color Club van  juni tot en met oktober 2018 betaal je voor dit pakket per maand  € 27,50 (excl. Verzendkosten, deze bedragen € 4,00).
Je deelname stopt automatisch na de verzending van het laatste pakket. Om de continuïteit te waarborgen, kun je je deelname niet tussentijds stopzetten.

Meer informatie & aanmelden kan vanaf nu per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

 


Geen opmerkingen: