woensdag 11 juli 2018

Techniek Workshop - Eclipse kaarten

Hallo en gezellig dat je even langskomt!

Als je ook mijn Facebook-pagina volgt, dan heb je de vrolijke, tropische kaart hieronder al gezien. Ik maakte de kaart voor een techniekworkshop. Deze keer stond in het teken van Eclipse kaarten. En wat een leuke reacties kreeg ik op de kaarten die we maakten. Het was weer een waar 'stempelfeestje'.

Je hebt Eclipse-kaarten ongetwijfeld op Pinterest langs zien komen.
De Eclipse-techniek is een techniek, waarbij je een vorm of vormen (letters, vierkantjes, rondjes, hartjes, noem maar op) uit de achtergrond van een kaart omhoog laat komen. Zodanig dat de onder-/achtergrond in de vorm doorloopt.


De andere kaarten die we maakten, vind je hieronder.
We hebben een achtergrond bestempeld met de bloemen uit de set Perennial Birthday.
En daarna stansten we met de Large Letter Framelits het woord 'Hoera' uit de achtergrond. De basis is op een stuk Basic Black Cardstock geplakt. En de letters zijn teruggeplaatst met behulp van Foam Adhesive Strips of je kunt ook Stampin' Dimensionals gebruiken.


De tekst 'gefeliciteerd' komt uit de Nederlandse stempelset Beste Vrienden.Tenslotte maakten we deze kaart met de kerstboompjes uit de stempelset Puur Natuur.
De 'eclipse' is hier gemaakt met de Layering Squares en Stitched Shapes Framelits.Dit kaartje maakte ik ook nog met een andere stempel uit de set Puur Natuur.Tot stempelsels!

Yvonne


Supergave acties in de maand juli:

Kom je ook in team StampinClubNederland?
Bij aanschaf van een starterkit mag je deze maand als extra GRATIS een set van 10(!) inktpads* uitkiezen.
*Je kunt kiezen uit Regal, Neutrals, Subtles, BrightsWat is jou favoriete Designer Paper pakket?
Koop 3 pakken Designer Papier en ontvang de 4e GRATIS.
Gebruikte materialen:
Hieronder een overzicht van de gebruikte basismaterialen. Heb je nog vragen of wil je bestellen? Neem dan gerust contact met mij op per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Geen opmerkingen: