dinsdag 11 september 2018

Stampin' Up! Dashing Deere & Exclusief papier

Hallo en leuk dat je weer even langskomt!
Ik hoop dat je een lekker weekend hebt gehad? Hier nog steeds rustig aan.
Maar we zijn aan het aftellen, nog 2 weken te gaan...dan mag het gips eraf (joepie!)

De afgelopen weken heb ik ook weer even heerlijk kunnen zitten met stempels, inkt en papier. En ik heb een aantal hele leuke kaartjes gemaakt, die ik hier in de loop van de komende weken natuurlijk ga laten zien.

En ik ben druk aan het plannen en bedenken voor workshops vanaf oktober (dan ben ik weer goed ter been). Dus binnenkort volgt hier meer informatie hierover bij de 'Workshop agenda'.

Dit weekend heb ik de stempelset Dashing Deere en de bijpassende Framelits erbij gepakt.
Ik ben helemaal weg van de schattige en mooie hertjes in deze set.

Dit is een kaartje dat ik maakte:


Ik heb me daarbij laten inspireren door de voorbeelden van pagina 8-9 in de catalogus. Je ziet vast wel welk kaartje dat is geweest ;-),


Samen met de nieuwe Shimmer Paint ben ik lekker aan het proberen en experimenter- en geslagen. Zo leuk! Er zijn veel mogelijkheden met deze prachtige Shimmer paints.

Voor dit kaartje heb ik een achtergrondstempel met muzieknoten gedeeltelijk beinkt met de Gouden Shimmer Paint en afgedrukt op een stuk Merry Merlot Cardstock. Een prachtige nieuwe kleur in de kleurencollectie en heel mooi voor de kerst.

Het papierpakket Wood Textures past perfect bij deze stempelset. Ik heb een stukje gebruikt en stanste er een ovaal uit met de Stitched Shapes framelits.

Het hert zelf beinkte ik met behulp van de Stampin' Write Markers Granny Apple Green en Early Espresso. En de takjes heb ik uit vellum geponst met de Sprig Punch (pag. 29).

Hieronder de materialen die ik gebruikte voor het kaartje.
Als je nog even verder leest, dan vind je nog een aantal leuke voorbeelden met deze supergave set.

***Dashing Along Host Promotion*** Bij deze voorbeelden is gebruik gemaakt van het Designer Papier Dashing Along. Een exclusief papierpakket, dat verder niet bestelbaar is en je alleen GRATIS ontvangt bij bestellingen vanaf € 275,00

Heb jij een aantal creatieve vriendinnen met wie je wel eens een avondje leuke projecten voor de kerst (of een andere gelegenheid) zou willen maken? Neem dan contact met mij op: mail@stampinclubnederland.nl

Samen plannen we een datum en bespreken we de wensen. 
Ik bereid een aantal leuke projecten voor en neem de benodigde stempels, inkt en papier mee. Onder het genot van een drankje maken we er een gezellig stempelfeestje van en ondertussen kunnen jullie lekker bijkletsen :-).


2 opmerkingen:

Je@net zei

Oeps, gips....dat heb ik even gemist dan? Wens je vanaf hier in elk geval nog veel sterkte met de laatste loodjes.
Je kaart is in elk geval weer erg mooi. Hopelijk lukt het om lekker veel afleiding te vinden in het kaartjes maken deze dagen!

Unknown zei

Prachtige kerstkaart Yvonne.En die kaart van de blog ervoor die voor je kinderen was,vond ik ook supermooi.Wordt maar weer snel de oude met beide benen op de grond.We komen gauw weer bij je langs hoor,de tijd gaat zo snel he.