woensdag 5 juni 2019

Aloha Bloghop - Mijn favoriete nieuwe product


Hallo en welkom bij alweer een nieuwe Aloha bloghop
Gezellig dat je op mijn blog bent aangekomen!

De bloghop van deze maand staat in het teken van Favoriete nieuwe producten.

Zoals je weet is sinds dinsdag 4 juni de nieuwe jaarcatalogus 2019-2020 van start gegaan. De gids staat weer boordevol nieuwe stempels, inktkleuren en prachtige papierlijnen.

Het is moeilijk kiezen met zoveel moois en er zijn meer favorieten. Maar de alleereerste productlijn, waar ik direct verliefd op werd en mee aan de slag wilde gaan is de Bird Ballad Suite. Ik laat je dan ook een aantal kaartjes zien die ik ermee maakte.


Aan het einde van dit bericht vind je een lijstje met de deelnemende demonstratrices. Door telkens op de volgende naam te klikken 'hop' je langs alle blogs en mis je niets. Natuurlijk vinden we het leuk als je een reactie achterlaat. 


Voor de kaartjes van vandaag heb ik me laten inspireren door de prachtige voorbeelden op pag. 90-91 van de catalogus.

Als je niet veel inspiratie hebt, is de jaarcatalogus een goed uitgangspunt om in elk geval aan de slag te gaan. Daarna volgen er vaak vanzelf nieuwe ideeen!


In de gids is dit leuke papier met vogelkooitjes verwerkt op een blikje.
Maar je kunt dat natuurlijk ook heel goed op een kaart toepassen, zoals ik gedaan heb.


De vogel en takjes komen uit de stempelset Free as a Bird en zijn ingekleurd met aquarelpotloden. De tekst heb ik gekozen uit de Nederlandse stempelset Van Alles WatVoor het tweede kaartje dat ik maakte heb ik wat bloemen, takjes en de vogeltjes uit het Designer Series Paper Bird Ballad geknipt.


Het is even een klusje, maar dan heb je voldoende voor een mooie serie kaartjes. En het is nog best ontspannen ook om even lekker te knippen ;-).  Ik heb gekozen voor een basis van Petal Pink cardstock, waarop ik een stuk Designer papier plakte in dezelfde kleur met witte stippen.
Daarop heb ik een frame geplakt uit de Delightfully Detailed Laser-cut papierlijn. Deze is helaas niet meer in de collectie. Maar in de nieuwe catalogus vind je wel een ander soortgelijk lasergesneden papierlijn met een kleine beetje glinster. Dus nog heel chic ook!


Je kunt de Bird Ballad Suite compleet met stempelset, stansen, papier, lint en embellishments aanschaffen. Maar de producten zijn ook afzonderlijk te koop. Onderaan het bericht vind je een overzicht van de producten die ik gebruikte.

Dan is het nu tijd om verder te hoppen. 

Veel plezier en tot stempels!5 opmerkingen:

DB zei

Prachtige kaarten, Yvonne. Heel mooi gemaakt en geknipt :)
Groetjes,
Danielle

Janneke zei

Wat een mooie kaarten Yvonne ;O)

Ik ben bang dat deze set toch in mijn mandje gaat vallen ..

Corine van Wijk zei

Mooie kaarten, ik ben ook dol op deze set.

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Prachtige kaarten Yvonne!! Vooral de eerste vind ik echt heel mooi.. Deze suite staat toch ook wel heel hoog op mijn lijstje ;)

Margriet Siekman zei

Dit is ook die bij mij hoog scoort als favoriet. Hele mooie projecten.