woensdag 22 juli 2020

Bloghop Stempel Schatten - Zomer met Stampin' Up! Beautiful Moments




Hallo en leuk dat je op mijn website bent aangekomen. Welkom bij een nieuwe bloghop Stempel Schatten!

Voor de bloghop Stempel Schatten delen we elke 3e woensdag van de maand inspirerende projecten, waarvoor we de 'pareltjes' uit de Stampin' Up! collectie gebruiken. 

Deze 'pareltjes' van producten uit de lopende catalogi heb je wellicht over het hoofd gezien en/ of zijn door de komst van een nieuwe catalogus naar de achtergrond geraakt. En dat terwijl ze zeker niet minder leuk zijn. Dat proberen we met deze enthousiaste groep te laten zien.

Het thema deze maand is:
Zomer! 

Voordat ik je meer vertel over mijn bijdrage eerst heel kort iets over het ontstaan van mijn idee.

Hoe het begon...
Ik heb al heel wat mooie herinneringen gemaakt tijdens de afgelopen zomers. Een van deze herinneringen is een vakantie op Texel in 2013 met ons gezin. Ik maakte toen deze foto op een verlaten strandje. De kinderen waren onderweg naar het water om diertjes en schelpen te zoeken. Prachtige foto vind ik dit! Die mij een zomers vakantiegevoel geeft.


Toen vorig jaar de stempelset Beautiful Moments verscheen, deden de prachtige afbeeldingen me meteen denken aan deze foto. En ik wist...deze stempelset ga ik toevoegen aan mijn collectie!



Mijn bijdrage: Een zomerse Lay-out
Jaren geleden al ontdekte ik scrapbooking en heb ik heel wat lay-outs gemaakt van de foto's van onze kinderen. Maar helaas raakte dat steeds meer naar de achtergrond. 
Iets met tijd en andere bezigheden ;-). 

Al heel lang liep ik met het idee rond om van deze foto nog eens een mooie pagina te maken. En zo kwam alles bij elkaar en maakte ik deze zomerse lay-out:



Ik gebruikte de papierlijn Artistry Blooms. Dit papier bevat vellen met een prachtig kleur verloop in verschillende tinten, waaronder deze zomerse kleuren.

Een vel uit de serie gebruikte ik als basis voor de lay-out en daarop plakte ik een stuk Whisper White karton (30,5 x 30,5 cm), dat ik op maat sneed.



Ik stempelde een afbeelding uit de stempelset linksonder op de pagina en rechtsonder een passende tekst. Ik gebruikte hiervoor Night of Navy stempelinkt.


Uit een ander vel Designer Papier uit de serie in dezelfde kleurnuances stanste ik een aantal driehoeken in verschillende maten met de Stitched Triangle Dies.


Ik ben superblij met het resultaat en deze lay-out krijgt zeker een mooi plaatsje.

Gebruikte materialen & bestellen
Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht. Klik op de banner voor meer informatie en een overzicht.

Tijd om verder te gaan naar het volgende inspirerende project. Klik op de naam na die van mij (Yvonne Neefjes-StampinClubNederland) om verder te hoppen: 


>



Veel plezier en tot stempels!

Yvonne
X

*********

Sparen voor kortingsvouchers

Alleen nog t/m 3 augustus a.s. kun je bij (elke) besteding van € 60,00 een kortingsvoucher verdienen t.w.v. € 6,00. 

Volgende maand kun je de verdiende vouchers dan verzilveren voor korting op Stampin' Up! producten. Bijvoorbeeld uit de nieuwe mini-catalogus!
En je mag zoveel vouchers verzilveren als je wilt. Hoe leuk is dat!?



Ontvang de nieuwe mini-catalogus!

Vanaf 4 augustus a.s. kun je bestellen uit de nieuwe 2020 augustus-december mini catalogus. Deze staat boordervol inspiratie voor de leukste herfst-, winter- en kerstprojecten.

Ontvang de catalogus GRATIS bij een bestelling of vraag 'm nu aan*!
Per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

*Ik vraag een tegemoetkoming in de verzendkosten van € 3,95. 
Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij een eerste bestelling die je plaatst via StampinClubNederland. 





7 opmerkingen:

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een echte zomerse lay-out, leuk!! En deze set is voor jou gemaakt, echt SU-per bij deze foto!

Ellen Liefting zei

wat een heerlijke zomerse layout. Ik zou zo weer even naar het strand willen fietsen. Mooi met de driehoek stanzen. Echt super om mee te werken. Dankjewel voor de inspiratie.

elly zei

Zo deze is superleuk, heerlijk hè die vakantie herinneringen? Zelfde set andere uitwerking, echt een heel mooie lay-out! Zie dat je zelfs dezelfde tekst hebt gebruikt: Verzamel de mooie momenten! Moeten we zeker blijven doen want die zijn onbetaalbaar. Gr.Elly

De Stempelolifant zei

Super leuk en echt perfect passend bij je foto

Durvina zei

wat een prachtige lay-out!
Love it!

liefs, Durvina

Annette Elias-de Kijkkast zei

Wat een leuke aanvulling op je lay out, deze stempels!! Ze maken het "gevoel"van de foto's helemaal af!

Suze zei

Die driehoekjes! Wat mooi om het papier op deze manier te gebruiken ;-)
*Suze*