dinsdag 16 november 2021

Stampin' Up! Prijzenstorm - Hexagonkaart met een twist en labelstansen

 

Vorige week liet ik je een leuke fancyfold kaart zien, die ik maakte voor de Feel Good Stampin' Bloghop. Je kunt het bericht hier nog teruglezen. En een stap-voor-stapfilmpje van deze kaart kun je vinden op mijn YouTube-kanaal.

Dezelfde kaart kun je met heel veel andere leuke designerpapieren maken. Zoals deze met het Pattern party Designerpapier. 

Dit papier vind je op pagina 171 van de catalogus en kun je GRATIS kiezen bij een bestelling vanaf € 200,-. Dan heb je € 20,00 verdient en mag je onder andere dit papier dus kiezen.


Op de voorkant van de kaart gebruikte ik de Pierced Blooms dies (bloemblaadjes met gaatjes-stansen). Het label zit ook in deze set. 

Vanaf vandaag t/m 18 november is deze set te bestellen met 20% korting. Je betaalt dan € 36,00 in plaats van € 45,00. Hoe leuk is dat?

Ook op alle kleuren kaartkarton inclusief het fijne witte basis kaartkarton ontvang je dus korting.
Tijd om je voorraad aan te vullen, dus!Als je de kaart openvouwt vind je 3 labels. Deze zijn gestanst met de Pasklare Label stansen (Tailormade tags). En ook deze stansen zijn met korting bestelbaar. Ze zijn dan € 21,60 in plaats van € 27,00. 

En je kunt er zoveel leuke projectjes mee maken. Leuke labels maken voor aan een cadeautje of plantje/ bloemetje, in een cadeau-envelop of op een kaart.

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte materialen:
Klik op de afbeelding hieronder om de flyer te bekijken met alle producten, die je met korting kunt bestellen.Bestellen kan direct in de webshop of stuur me even een e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne
X


Geen opmerkingen: