dinsdag 9 november 2021

Whimsy & Wonder Designerpapier - superleuke en snelle kerstkaarten

Je neemt je voor om op tijd te beginnen met het maken van kerstkaarten en om wat voor reden dan ook lukt het niet. En moet je nog hard aan de slag om de laatste kaarten te maken. Herkenbaar? 
 

Met deze eenvoudige kaart layout, het prachtige Whimsy & Wonder Designerpapier (je kunt elke papierlijn gebruiken, die je wilt) en wat toegevoegde versiering en een tekststempel heb je in een mum van tijd een aantal leuke kaarten gemaakt.


De basis is een standaard witte kaart (21 x 14,8 cm, dubbelgevouwen op 10 cm). Daarop is een stuk gekleurd kaartkarton geplakt, passend bij het Designerpapier. Ik gebruikte Mossy Meadow, Mint Macaron en Misty Moonlight.


Voor het designerpapier heb je 2 stukken nodig van 9,5 x 13,8 cm. Vervolgens snij je 1 stuk diagonaal doormidden van rechtsboven naar linksonder. Het andere stuk snij je van linksboven naar rechtsonder. Zo ontstaan in totaal 4 driehoeken.


Deze driehoeken mix je onderling door elkaar, zodat je weer 2 nieuwe rechthoeken hebt. En je draait een ervan om, zodat je 2 verschillende designs hebt. Deze plak je op het gekleurde, bijpassende kaartkarton. En vervolgens op de basiskaart.

De kaarten zijn afwerkt met een cirkel of een krans en een tekst. De gebruikte materialen vind door op de banner hieronder te klikken.


Tot stempels!

Yvonne
X

Geen opmerkingen: