vrijdag 18 februari 2022

Stampin' Up! Friendly Hello - Nog 10 dagen tot het einde van de Sale-a-Bration

 Ik hoop dat je tot nu toe de storm goed hebt doorstaan. Het waait nog steeds flink, dus lekker binnen blijven is het beste. Perfect om met de stempels, inkt en andere hobbymaterialen aan de slag te gaan.


Het is nog 10 dagen tot het einde van de Sale-a-Bration. Tot die tijd kun je nog profiteren van GRATIS en exclusieve producten. Bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen van € 60,00. 



Bekijk <dit filmpje> om te zien op welke manieren je nog meer kunt profiteren.





Is je bestelling groter, dan kun je ook kiezen voor de bundel met de Friendly Hello stempelset en het gelijknamige, vrolijke papier. Of de Nederlandse stempelset Speciale momenten.


Beide producten heb ik op bovenstaande kaart gecombineerd. Het kaartje is geïnspireerd door het voorbeeld in de Sale-a-Brationbrochure.

Ik heb de kaart alleen een kwartslag gedraaid en er een liggende kaart van gemaakt.

Ook de kaartjes hieronder zijn geïnspireerd op voorbeelden uit de brochure. 
Door wie of wat raak jij geïnspireerd?



Ik verzorg met plezier je bestelling. Je kunt deze doorgeven per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl. Of je kunt 24/7 bestelling in mijn webshop.

En gebruik je de hostess-code bij je bestelling vanaf € 60,00, dan ontvang je eind van de maand een cadeautje. Ga naar <deze pagina> voor meer informatie.


Heb je een bestelling van meer dan € 129,00? Dan loont het om een startpakket aan te schaffen. Ook dan kun je profiteren van GRATIS producten. 

Naast het voordelige startpakket ontvang je namelijk 2 stempelsets naar keuze uit de lopende catalogi.


Informeer naar de mogelijkheden of kijk <HIER>

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne
X












Geen opmerkingen: