donderdag 12 mei 2022

Feel Good Stampin' Bloghop - Slingers ophangen

 


Hallo en leuk dat je op mijn blog bent aangekomen. 

Welkom bij een nieuwe bloghop van het Feel Good Stampin’ Designteam!

Met het team inspireren we je elke maand met mooie en leuke projecten, gemaakt met de producten van Stampin’ Up! Van elk project is een stap-voor-stapbeschrijving in de vorm van video, foto of tekst beschikbaar. Deze kun je GRATIS downloaden en opslaan. Zo kun je zelf ook met een goed gevoel aan de slag met de producten van Stampin’ Up!

THEMA
Elke maand zijn de projecten gebaseerd op een thema. En het thema van deze maand is:

Slingers ophangen

"Je moet zelf de slingers ophangen", zeggen ze wel eens. En dat doen we bij deze bloghop volop! Het kunnen letterlijk slingers zijn of een project met slingers erop. Ik koos voor dat laatste en maakte deze kaart:


Voor deze kaart heb ik de producten uit de productcollectie Abstract Beauty gebruikt. Die vind je in de januari-juni 2022 mini catalogus.

De collectie bevat een vrolijk gekleurde papierlijn in het formaat 10,2 x 15,2 cm (4"x6"). Ideaal voor het maken van kaarten. Daarnaast is er een pakketje voorgestanste elementen en een setje kant-en-klare kaarten met bijpassende enveloppen.


En tot slot uiteraard ook een stempelset Hello Beautiful en een superleuke set stansen met allerlei vormen. Kortom, een complete collectie voor het maken van toffe (scrap-) kaarten en projecten.

PROJECTBESCHRIJVING
De stap-voor-stap beschrijving kun je via onderstaande banner downloaden en opslaan. In de beschrijving vind je ook een overzicht van alle gebruikte materialen, die je in de webshop kunt bekijken.


Tijd om naar het volgende project te hoppen en te zien hoe de andere teamleden de slingers hebben opgehangen. Klik op de naam onder die van mij (Yvonne Neefjes) om verder te gaan.

>Veel plezier en tot stempels!

Yvonne 
X

1 opmerking:

Wilma de Korte zei

Wat heb je een gave kaart gemaakt Yvonne! Superleuk :-)