dinsdag 3 mei 2022

Stampin' Up! jaarcatalogus 2022-2023 en nieuwe gastvrouwcode

  Het is zover.

De nieuwe jaarcatalogus 2022-2023 is live!

Bekijk de digitale catalogus hieronder:De catalogus is geldig van 3 mei 2022 t/m 2 mei 2023.

Bestellen uit de catalogus kan via e-mail: mail@stampinclubnederland.nl
Of je kunt direct bestellen in mijn webshop.

Meer informatie over bestellen vind je op de pagina Stampin' Up! bestellen.

Liever de papier catalogus in de brievenbus? Stuur me een bericht en voor € 6,00 ontvang je de catalogus in je brievenbus. Of kom even langs om 'm op te halen.Met de komst van de nieuwe catalogus, zijn er ook weer 5 nieuwe kleuren toegevoegd aan de kleurencollectie. Deze In Colorcollectie 2022-2024 is een mooie aanvulling op de bestaande kleurencollecties. En is perfect als je net begint met stempelen.

Net als eerdere jaren kun je bij StampinClubNederland meedoen met de In Colorclub. Maandelijks ontvang je van elke kleur een compleet pakket materialen. Dit pakket bestaat uit inkt, papier, kaartkarton, lint e.d. En na 5 maanden heb je een mooi pakket producten, waar je mee aan de slag kunt.

Als je niet zo lang kunt wachten, dan is er de mogelijkheid om in een keer een mooi pakket materialen uit de In Colorcollectie aan te schaffen. Je kunt kiezen uit de 3 In Colorpakketten. Gastvrouwcode
En dan is er nog een nieuwe gastvrouwcode voor de maand mei. Deze vind je hieronder. Plaats je jouw bestelling vanaf € 60,00 in de webshop, dan kun je deze code invullen. Je ontvangt dan aan het einde van de maand een mooi setje champagne plakparels.Meer informatie over bestellen met de gastvrouwcode en sparen voor een gratis stempelset vind je op deze speciale pagina.


Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne
x

Geen opmerkingen: