woensdag 25 mei 2022

Stampin' Up! Love & Happiness - Iets te vieren Stempel Schatten Bloghop mei

 Hallo en welkom bij een nieuwe bloghop Stempel Schatten.  Elke 3e woensdag van de maand kun je inspirerende projecten bekijken, die door het team gemaakt zijn.

Voor deze projecten maken we gebruik van huidige Stampin’ Up! producten, die je niet zoveel voorbij ziet komen. Ze staan verdekt opgesteld in de catalogus of zijn naar de achtergrond geraakt door de vele mooi, nieuwe producten. Echte stempels schatten dus!

Elke maand werken we met een thema, kleurencombinatie of sketch.

Deze maand is het thema:

Iets te vieren

We zijn aan de slag gegaan met projecten voor alles wat gevierd kan worden. Denk daarbij aan verjaardag, huwelijk, geboorte, nieuw huis, rijbewijs en noem maar op. Alles kun je in principe vieren ;-).


Ik maakte deze kaart met de Bouquet of Love Hybrid embossingfolder uit de Love & Happiness bundel. Dit is zo'n mooie en prachtig gedetailleerde embossingfolder. En gecombineerd met de stansen kun je er veel kanten mee op.


Ik maakte deze pop-up kaart en combineerde dit met de prachtige nieuwe papierlijn Texture Chic. Een mooi lijn in Shabby Chic stijl.

De zachte kleuren van deze patronen passen perfect bij het romantische effect dat ik wilde bereiken. En de gouden accenten maken het heel stijlvol. 

Het Shimmery White kaartkarton gebruikte ik om het hart te embossen en te stansen. Dit maakt de chique en romantische uitstraling van de kaart helemaal af.

Hieronder vind je een overzicht van alle gebruikte materialen: 

De kaart kun je gebruiken voor een trouwerij of huwelijksjubileum. En door alleen de tekst 'van harte' te gebruiken zou het voor een verjaardagkaart ook heel goed kunnen.

Tijd om verder te hoppen naar de andere projecten. Klik op de naam onder die van mij (Yvonne Neefjes).Veel plezier en tot stempels!


Yvonne

X

Geen opmerkingen: