donderdag 13 oktober 2022

Feel Good Stampin' Bloghop Ik droom over... - Klapkaart met cadeaukaarthouder


Welkom bij een nieuwe bloghop van het Feel Good Stampin’ Designteam!

Met het team inspireren we je elke maand met mooie en leuke projecten, gemaakt met de producten van Stampin’ Up! Van elk project is een stap-voor-stapbeschrijving in de vorm van video, foto of tekst beschikbaar. Deze kun je GRATIS downloaden en opslaan. Zo kun je zelf ook met een goed gevoel aan de slag met de producten van Stampin’ Up!

THEMA
Elke maand zijn de projecten gebaseerd op een thema. En het thema van deze maand is:

Ik droom over....



Je kunt natuurlijk over van alles dromen. En in deze herfstachtige tijd van het jaar en met de winter voor de deur, droom ik van een warme zomerdag aan het strand. Ik hou niet van 'bakken' in de zon. En vind het wel heerlijk om aan het einde van een warme zomerse dag naar het strand te gaan, wanneer de zon niet meer zo fel is. En dan lekker picknicken of een strandwandeling maken.

En dit is de kaart die ik maakte:


Het is een klapkaart met een cadeaukaarthouder. Je kunt er ook een lief kaartje in doen of tegoed bon voor een dagje sauna, een behandeling bij de schoonheidsspecialist of iets anders leuks om lekker te relaxen.



Projectbeschrijving
Ik maakt een video waarin ik stap-voor-stap laat zien hoe je deze kaart maakt. Klik op de banner hieronder om de projectbeschrijving met link naar de video en gebruikte materialen te bekijken/ downloaden:




Tijd om verder te 'hoppen' en de andere projecten te bekijken. Klik op de naam onder die van mij (Yvonne Neefjes) om verder te gaan.



Tot stempels!

Creatieve groet
Yvonne
X






1 opmerking:

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Mooie kaart Yvonne! En ik kan me indenken dat je daarvan droomt, heerlijk! x