donderdag 5 januari 2023

Stampin' Up! Sale-a-Bration en januari-april 2023 mini-catalogus

Vanaf vandaag is de Stampin' Up! januari-april 2023 mini-catalogus live! De producten uit deze catalogus zijn verkrijgbaar t/m 1 mei 2023.

Klik op de catalogus hieronder om deze online te bekijken.De nieuwe voorjaarscatalogus van Stampin' Up! is een ware schatkamer vol met prachtige nieuwe stempelsets, stansen en accessoires. Of je nu een ervaren stempelaar bent of net begint, in deze catalogus vind je alles wat je nodig hebt om prachtige kaarten, scrapbookingpagina's en andere projecten te maken.

Met de nieuwe collectie zomerbloemen en tropische thema's zal het maken van vrolijke, zomerse projecten nog leuker zijn dan ooit. 

Maar dat is nog niet alles! 

SALE-A-BRATION
Vanaf 5 januari tot en met 28 februari a.s. is het Sale-a-Bration. Tijdens deze periode kun je genieten van exclusieve aanbiedingen en GRATIS producten. Voor elke bestelling van € 60,00 of meer ontvang je een GRATIS product uit de Sale-a-Bration brochure.Er zijn prachtige stempelsets en designerpapier lijnen beschikbaar om uit te kiezen. Zoals de stempelset Thanks a Bunch, waarmee ik deze kaart maakte.

 Gecombineerd met de mooie papierlijn Dandy Designs. Een pakket van maar liefst 48 vellen 30,5 x 30,5 cm papier in mooie voorjaarstinten en subtiele patronen.


Je vindt de online brochure met alle producten hieronder. Klik op de afbeelding deze te bekijken.


Vergeet bij je online bestelling in de webshop niet om de Gastvrouw-code te gebruiken. Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Ik verzorg je bestelling met plezier!
En voor vragen en meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen.

Tot stempels!

Creatieve groet,
Yvonne
XX
Geen opmerkingen: