dinsdag 17 januari 2023

Word demonstrator bij Stampin' Up! en kies tijdens Sale-a-Bration uit ongelofelijke opties

 Ben jij op zoek naar een leuke en creatieve manier om iets extra's te verdienen of om je hobby te financieren? Voordelig Stampin' Up! producten aan te schaffen, je creativiteit te delen en nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is dit je kans!Tijdens de Sale-a-Bration t/m 28 februari kun je profiteren van een wel heel aantrekkelijke aanbieding. Er zijn 3 mogelijkheden om uit te kiezen:

Optie 1: Het startpakket t.w.v. € 230,00 aan zelf te kiezen Stampin' Up! producten + de Boho blue mini Machine voor stansen en embossen (t.w.v. € 77,00) voor slechts € 160,00.

Optie 2: Het startpakket t.w.v. € 230,00 aan zelf te kiezen Stampin' Up! producten + de originele witte mini Machine voor stansen en embossen (t.w.v. € 77,00) voor slechts € 160,00.

Optie 3: Het startpakket t.w.v. € 230,00 aan zelf te kiezen Stampin' Up! producten voor slechts € 129,00.


Wat houdt je tegen? Word vandaag nog demonstrator bij Stampin' Up! en kom in mijn team! En ontdek hoe leuk het is om te werken met de prachtige stempels, papier en accessoires. Nieuwe mensen te ontmoeten, die net zo enthousiast en gepassioneerd zijn. En tegelijkertijd iets extra's te verdienen of je hobby te financieren.

Neem contact met mij op voor meer informatie en om je aan te melden als demonstrator. Ik kijk er naar uit om samen met jou dit avontuur aan te gaan!

Creatieve groet en tot stempels!

Yvonne
X

Geen opmerkingen: