maandag 17 juli 2023

Ik ga op vakantie en ik neem mee...-Stampin' Up! Creatieve sets

 Ik ga op vakantie en ik neem mee...
een van die leuke en allernieuwste creatieve sets.

Heerlijk relaxed aan de slag met zo'n leuke kit is super makkelijk. Doordat je alles bij de hand hebt kun je er gelijk thuis mee aan de slag of op je vakantieadres. Ontspannen bij je caravan, tent, vakantiehuisje, met een drankje erbij op een terras of misschien wel op het strand.


De nieuwkomer in het assortiment creatieve sets van Stampin' Up! heet Fris en Fruitig. Deze set is een ware explosie van kleur. En bevat smalle kaartontwerpen in frisse kleuren.

Met de Fris en Fruitig set ben je klaar om de zoete essentie van de zomer vast te leggen en een verfrissende draai te geven aan je creatieve kaarten.


In de set -die wordt geleverd in een handig bewaardoosje- vind je 8 geëmbosste basiskaarten, voorgesneden papierfiguren, bloemen van vellum, decoratie en plakmiddelen. 

Daarnaast zitten er voorgesneden teksten in de set, onder meer in het Nederlands. Natuurlijk kun je ook een eigen tekst toevoegen.


De set vind je op de website onder bestelnummer 162431 en kost € 16,00. Bestellen per e-mail is ook mogelijk: mail@stampinclubnederland.nl


De andere nieuwkomer in het assortiment is Boho Beach. Met deze set haal je de zomerse vibes van het strand naar jouw eigen creatieve ruimte. Of je vakantieadres...


De set is een perfecte mix van bohemien chic en ontspannen strandstijl. Het bevat alle materialen voor het maken van 8 kaarten in 2 ontwerpen.
Met deze set creeer je moeiteloos leuke kaarten geinspireerd op de eindeloze zandstranden, schelpen en warme zonsondergangen.

Naast de basismaterialen is deze leuke stempelset ook in de creatieve set inbegrepen.



De set vind je op de website onder bestelnummer 162418 en kost € 27,00. Bestellen per e-mail is ook mogelijk: mail@stampinclubnederland.nl

Ik wens je (alvast) een heerlijke zomervakantie.

Tot stempels!

Creatieve groet,
Yvonne
X




Geen opmerkingen: