zondag 5 mei 2024

Nieuwe catalogus en spectaculaire startpakket actie!

 Je hebt het vast al vernomen, dat op 1 mei de nieuwe Stampin' Up! catalogus 2024-2025 is uitgekomen. Hij staat weer boordevol nieuwe stempels, papier, gereedschappen en kleuren.


Als je al bekend bent met eerdere Stampin’ Up! catalogussen, dan is de opzet van deze catalogus iets anders dan je gewend bent. De gids is verdeeld in 3 categorieën

De eerste categorie is: creativiteit stap-voor-stap. 
Snelle kaarten en projecten met behulp creatieve sets waar alles in zit inclusief de stap-voor-stapbeschrijvingen. Alle creatieve sets vind je op de website

De tweede categorie is: Snel & simpel
In een handomdraai iets moois maken en daarvoor producten kiezen die je makkelijk kunt mixen & matchen.

De derde categorie is: Leef je creatief uit
Je creatieve verzameling uitbreiden met bij elkaar passende producten en handig gereedschap. En daarmee leuke technieken doen en bijzondere projecten maken. Bepaal zelf hoe je je creatief wilt uitleven en vind je inspiratie in deze sectie van de catalogus.

Nederlandse stempelsets
Uiteraard zijn er ook Nederlandse stempelsets. Deze vind je in een speciale bijlage. Als je op de afbeeldingen klikt kun je de catalogussen digitaal bekijken.

Liever een exemplaar per post ontvangen?
Stuur me dan een berichtje per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

*Ik vraag een vergoeding in de verzendkosten van € 5,00. Deze ontvang je retour bij een bestelling van minimaal € 25,00.
 
Met de komst van de nieuwe catalogus zijn er ook 5 nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie: In Colors 2024-2026. En alleen deze maand kun je de inktpads, markers, designpapier en kaartkarton van deze kleurenserie GRATIS krijgen bij aanschaf van het startpakket. 
De waarde van dit mooie pakket is € 100. Hoe gaaf is dat!?

Bekijk de video op YouTube voor meer uitleg over deze geweldige actie of klik hier voor meer informatie.


Je bent van harte welkom in mijn team.
Heb je vragen of wil je meer informatie?
Laat het me weten. Ik help je graag!

Creatieve groet

YvonneGeen opmerkingen: