maandag 24 maart 2014

Inspirerend stempelweekend

Het weekend is weer voorbij en de week is weer begonnen. Gelukkig wel met een lekker zonnetje. Zoals jullie wellicht in mijn vorige bericht hebben gelezen ben ik dit weekend in Duitsland geweest. Daar werd door Ute en Ilona een inspirerend weekend georganiseerd voor alle demonstratrices uit het team. En het is altijd een feestje om erheen te gaan.

Vrijdag vertrokken we richting Duitsland voor 3 dagen creativiteit, bijkletsen, nieuwe ontmoetingen en inspiratie. Hieronder wat foto's om jullie een impressie te geven.


Bij aankomst in de Jeugdherberg, want daar vond het hele evenement plaats, stond er voor iedereen een lekker flesje wijn klaar. Na even bijkomen van de reis met een kopje thee en een lekker stuk taart, begonnen we meteen met de workshops. 


Iedereen die dat wilde kon een workshop voorbereiden en met de groep delen. Er waren veel workshops gepland, dus een vol programma. Ik had ook een workshop voorbereid en maakte met de groep dit leuke doosje met 4 kaartjes en envelopjes erin. Wat erg in de smaak viel.


Tussen alle creativiteit door moet er ook voor de inwendige mens gezorgd worden. En dat was prima voor elkaar. Het was een lekker vol programma, dus na het eten weer snel aan de slag!

Tussendoor nog even een kijkje nemen in de 'tentoonstellingskamer' waar iedereen zijn/ haar mooiste creaties had uitgestald om te laten zien. En op zaterdagmiddag was er nog een techniekronde, waar je bij verschillende teamleden leuke technieken kon uitproberen. Erg leuk en verrassend!


Uiteraard werd er ook nog 'geswapt'. Je maakt dan een aantal dezelfde creaties en ruilt deze voor een creatie van iemand anders. Alle creaties werden op tafel neergezet en daarna mocht je langslopen om er eentje te pakken. Zo leuk al die kleine cadeautjes! Het is net een verjaardag. Op de voorgrond staan mijn swaps (roze en paars).


Wil je mijn swaps van dichtbij bekijken? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief en je ontvangt deze maand meer foto's én een beschrijving om zelf deze leuke swap te maken!


En voor je het weet is het weekend dan alweer voorbij en is het tijd om huiswaarts te keren. Maar niet zonder eerst Ute en Ilona te bedanken voor een fantastisch weekend. En daarom hadden we met z'n allen een leuk cadeau voor hen verzorgd. 

Volgend jaar wordt de 4e editie van het weekend georganiseerd, waar ik ongetwijfeld weer bij zal zijn. Lijkt het je leuk om hier ook bij te zijn? Meld je dan aan in mijn team. 

Je kunt je het hele jaar door aanmelden. Maar tot eind maart kun je nog profiteren van de geweldige Sale-a-Bration-actie: een startpakket kiezen t.w.v. € 195 (in plaats van € 175) en daarvoor slechts € 129 betalen. 

Neem contact op voor vragen en meer informatie: mail@stampinclubnederland.nl

*********************************************Sale-a-Bration 
Van 28 januari t/m 31 maart is het weer Sale-a-Bration bij StampinClubNederland. 
Gratis producten bij besteding van elke  €60!
In deze periode teven korting op de verzendkosten bij besteding vanaf € 60: U betaalt maximaal  € 2,75 i.p.v. € 5,50

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Beurzen en Evenementen
27 april - Made by Handsbeurs Wervershoof

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet eruit als een super gezellige en leerzame dag!