maandag 5 november 2018

Stampin' Up! Dashing Deere - Fijne feestdagen


Een van mijn favoriete achtergrondstempels is de Buffalo Check
Er zijn zoveel verschillende achtergronden mogelijk en elke keer kun je ze aanpassen aan de door jou gewenste kleuren. De inspiratie voor deze kaarten vond ik op Pinterest.


Ik heb de achtergrond gestempeld met de Buffalo Check stempel in Granny Apple Green, Pool Party en Real Red. Daarna heb ik met Stampin' Write Markers lijnen getrokken tussen de vierkantjes. Zo krijgt je achtergrond weer een heel ander effect.

De stempel is zo mooi, dat ik al een paar keer de vraag heb gekregen wat voor Designer Papier ik heb gebruikt. Natuurlijk komt dat ook door de combinatie van het Whisper White Cardstock en de Stampin' Up! stempelinkt ;-).


Voor de rest is de kaart heel rustig gebleven. 
Het hert komt uit de stansen set Detailed Deer.

Je ziet het op de foto niet. Maar ik heb het Basic Black Cardstock voor het stansen bespoten met Shimmer Paint Frost White. Je mengt alcohol met een paar druppels Shimmer Paint in een Stampin' Spritzer. Spritz je wat van het mengsel op het cardstock. Probeer wat meer afstand te houden tot het cardstock, anders krijg je heel veel glitter.Voor het kaartje hierboven heb ik Pool Party gecombineerd met Flirty Flamingo.
En het kaartje hieronder is Real Red ruitjes met Old Olive strepen ertussen.


De tekst die ik gebruikte komt uit de set Van Alles Wat en heb ik gestempeld op een cirkel uit de Stiched Shapes Framelits dies.

Ik vind het altijd erg leuk om mijn eigen achtergronden te maken met stempels. 
Maar je kunt natuurlijk ook prima het mooie Designer Series Paper uit de kerstcollectie van Stampin' Up! gebruiken. Dat heb ik hieronder gebruikt. 
En in plaats van Basic Black Cardstock met Shimmer Paint, heb ik het hert gestanst uit Black Foil papier. Een mooi diepzwart karton met een glans.

Hieronder nog de complete lijst met gebruikte materialen.

Yvonne
X


Workshops bij jou thuis?
Heb je zin om ook een keer aan de slag te gaan met stempels, inkt en papier. Lijkt het je leuk een nieuwe techniek of nieuwe producten uit te proberen?
Ik kom graag bij je thuis om een gezellig workshop voor jou en je vriendinnen te verzorgen.
Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie: mail@stampinclubnederland.nl 


Gebruikte materialen:
Heb je vragen over de gebruikte materialen of wil je bestellen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

1 opmerking:

Je@net zei

Super mooie kaarten, Yvonne!