vrijdag 9 november 2018

Stampin' Up! Santa's Workshop Specialty Papier - Merry & BrightHeb je het superleuke Santa's Workshop Specialty Designer Series Paper al ontdekt in de Herfst-/ Wintercatalogus? Het is zulk leuk papier! Bijna zonde om het te versnijden...toch deed ik het. Ik versierde er al eerder deze stoffen zakjes mee:Het papier is zo mooi, dat je er verder heel weinig aan toe hoeft te voegen, behalve dan misschien een tekst.

Ik sneed het mooie papier in stroken en vouwde deze in een soort van gate-fold (naar een idee van Rhonda Wade). Daarna plakte ik het op een stuk Garden Green Cardstock


Aan 1 zijde plakte ik een cirkel (2") met een gestempelde tekst.
Om de cirkel eruit te laten springen, deed ik er nog een cirkel in Real Red achter.
Deze ponste ik met de Starburst Punch.


Om er een tekst in te kunnen schrijven voor de ontvanger, plakte ik nog een stuk Whisper White Cardstock aan de binnenzijde.

Geniet van je weekend!

Tot stempels.

Yvonne
X


Workshops bij jou thuis?
Heb je zin om ook een keer aan de slag te gaan met stempels, inkt en papier. Lijkt het je leuk een nieuwe techniek of nieuwe producten uit te proberen?
Ik kom graag bij je thuis om een gezellig workshop voor jou en je vriendinnen te verzorgen.
Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie: mail@stampinclubnederland.nl 


Gebruikte materialen:
Heb je vragen over de gebruikte materialen of wil je bestellen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag. E-mail: mail@stampinclubnederland.nl1 opmerking:

Je@net zei

Wat zijn de cadeauzakjes leuk geworden, Yvonne. En die kaart is gaaf, joh. Met dit mooie papier heeft het ook weinig meer nodig. Bedankt voor de inspiratie!