vrijdag 18 oktober 2019

Hoping that your busy year.... - Stampin' Up! Toile Tidings


Ik ben gek op mooi papier. En Toile Tidings Designer Series Paper is zo'n serie mooi papier. Het bevat een combinatie van prachtig achtergrond papier en leuke streepjes en ruitjes. Alle vellen zijn dubbelzijdig en in de traditionele kerstkleuren Real Red en Garden Green.


Het papier is met veel verschillende stempels, stansen en ponsen combineerbaar. En zelfs alleen met een mooie tekst kun je met dit papier al een kerstkaart maken. 

De ruitjes en streepjes zijn buiten de kerstperiode ook heel goed bruikbaar. Net als de landschapsachtergronden, waarmee je prachtige winterse kaarten kunt maken. Bijvoorbeeld voor iemand die in dit jaargetijde jarig is.


Voor deze kaart heb ik een dubbele kaart uit Very Vanilla Cardstock gesneden. Daarvoor heb ik het A4 in de lengte doormidden gesneden op 10,5 cm en daarna dubbelgevouwen.

Daarop plakte ik een stuk van het Toile Tidings Designer Paper, dat net zo groot is als de kaart zelf. Uit een ander stuk met takken en hulst, sneed ik een kleiner stuk en plakte dit op de voorkant.

Het label en de takken zijn gestanst met stansenset Beautiful Boughs Dies.
De tekst komt uit de stempelset Perfectly Plaid en kleurde ik direct op de stempel met Stampin' Write Markers. Deze stiften bevat dezelfde inkt als de inktpads, maar dan in stiftvorm. Daardoor kun je stempels in verschillende kleuren afdrukken.


Om het geheel af te maken heb ik nog wat Toile Tidings Glitter Enamel Dots toegevoegd.

Een overzicht van alle materialen vind je onderaan dit bericht.

En je weet..voor vragen & bestellen kun je contact met me opnemen.
Ik help graag!

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne
XGeen opmerkingen: