woensdag 19 februari 2020

Jaarlijkse Teamdag Stampin' Up! - Verslag

Afgelopen weekend reisde ik met mijn teamgenoot Carine af naar Jever voor het jaarlijkse teamweekend. Dit wordt georganiseerd door mijn teamleider Ute Jung.

Jever ligt in Noord-Duitsland richting Wilhemshaven, een uurtje over de grens bij Groningen. We vertrokken rond een uurtje of 11 op vrijdagochtend en kwamen ongeveer rond 14.30 uur aan.

Om 15.00 uur zouden de eerste workshops starten. Dus genoeg tijd om in te checken en even bij te komen van de reis met thee en een lekker gebakje.

  

Daarna werden de deuren van de grote workshopruimte geopend. En wat zag het er gezellig uit! Het was superleuk aangekleed in Valentijnsthema, het was tenslotte Valentijnsdag ;-).
En voor iedereen stond er een lunchbox met cadeautje en een klein hartjes doosje met lekkers erin. 





Nadat iedereen geinstalleerd was startte Ute met de eerste workshop. We maakten van de lunchbox een mini-album...hoe leuk is dat!



Daarna maakten we nog twee projecten, waarvan een prachtig album. Het was echter een flinke klus. Dus eerst tussendoor even pauze en het avondeten in de gemeenschappelijke ruimte.


Daarna weer verder. Het werd nog laat vrijdagavond. Want we wilden de basis van het album natuurlijk wel af hebben :-). Er moet nog wat gestempeld worden. En dan hoop ik 'm binnenkort te kunnen laten zien.


Na een lekker drankje zijn we gaan slapen om weer fris en fruitig aan de volgende dag te beginnen.
Om 09.00 zaten we er alweer klaar voor.

In totaal maakten we maar liefst 14 projecten. Elk project was een workshop van een teamlid. En was compleet verzorgd met materiaal en een werkbeschrijving. Helemaal super!


Hard aan het werk. Het was aanpoten soms. Tussendoor was er ook even tijd om te kletsen en lol te hebben.


 Tussen de workshops door was er een bingo ronde.
Ik won nog een leuk tasje met inhoud :-)


En ook aan de inwendige mens was gedacht. Er was een heus buffet van allemaal lekker zoetigheden en hartigheden.

En na de lunch werd er nog ge-swapt (zelfgemaakte projecten ruilen). Ondanks dat ik zelf niet mee deed, was het ontzettend leuk om te zien wat iedereen gemaakt had. Het was een feestje om al die leuke projectjes te zien.


Op zaterdagmiddag om 6 uur sloten we de dag af met een lekker diner in het Stadthotel Jever.


Het was er behoorlijk druk. Wij waren er met 39 dames en er zaten nog 2 andere grotere groepen.
Het eten was heerlijk en het was erg gezellig. Een leuke afsluiting van de dag!





En dan is de derde en laatste dag alweer aangebroken. Wat vliegt de tijd toch voorbij als je het leuk hebt. We begonnen een half uurtje eerder, want er waren nog 4 workshops te gaan.


Hier een aantal van de projecten die we maakten.


Na een laatste lunch en de allerlaatste workshop sloten we het weekend rond 14.30 af en reden we om 15.00 uur weer richting Nederland. 



Met een tas vol projecten, inspiratie en leuke herinneringen. Op naar volgend jaar!

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne
X

Je kunt je aanmelden in mijn team door het startpakket aan te schaffen voor slechts € 129,00. Daarvoor mag je het pakket zelf samenstellen met Stampin' Up! producten t.w.v. € 175,00.

Mail gerust voor meer informatie: mail@stampinclubnederland.nl


En tijdens Sale-a-Bration krijg je er nog een aantal leuke extra's bij:
- een mini papiersnijder
- een gratis stempelset naar keuze
- een pakket van 48 vellen gesorteerd papier uit de mini-catalogus januari-juni 2020.



1 opmerking:

gerrie zei


Wat leuk dat jij nu ook een gezellig weekend hebt gehad met projecten en workshops. Wat een prachtige dingen heb je gemaakt in die korte tijd en wat zijn jullie verwend. Lijkt me heerlijk zo'n lang knutselweekend, maar het is je dik gegund, lieve man hoor die de honneurs waarneemt. Ben benieuwd wat je allemaal hebt gemaakt, dat zien we later dan wel.Super dat je het allemaal aan ons laat zien.
Liefs, Gerrie.