zondag 28 februari 2021

Stampin' Up! Vlinder Boeket productcollectie - Binnenkort verwacht

 

Bereid je vanaf 2 maart a.s. voor op een uitbarsting van vlinders met de stempels, stansen en papier uit de allernieuwste productcollectie Vlinderboeket.


De stempelset Butterfly Brilliance en de bijpassende Brilliant Wings stansen zijn een exclusieve vroege uitgave uit de aankomende jaarcatalogus 2021-2022.


Maak briljante creaties
De prachtige en gedetailleerde vlinders in de set zijn perfect voor uiteenlopende projecten. Vlinders zijn immers altijd goed, toch? Combineer met een tekst naar keuze en maak een unieke kaart of project, passend bij de gelegenheid. De vlinders druk je in een keer af met deze achtergrondstempel. En daarna kun je ze tegelijk stansen met de Brilliant Wings stansen.



Brilliant Wings stansen

In totaal bestaat de bijpassende stansen set uit 12 stansen. Naast de grote stans om alle vlinders te snijden, is er van elke formaat vlinder een losse stans met prachtige details. En verder nog wat kleinere stansen voor leuke accenten op je projecten.


Als je eenmaal een zwerm vlinders hebt gestanst, kun je ze verwerken op de achtergrond van je project, juist centraal als eye-catcher of gebruik ze als accenten.

Bundelkorting 10%
Wanneer je de stempels & stansen samen aanschaft, ontvang je 10% korting op de totale prijs.

Butterfly Bijou en Natural Touch Designer Papier
De productcollectie is niet compleet zonder een mooie papierlijn. 

Lente-achtige patronen een een zijde en een aquarel-look in verschillende kleurtinten aan de andere zijde. Een van de patronen kun je snel en makkelijk uitsnijden met de Brilliant Wings stansen. Dit papier heeft formaat 15,2 x 15,2 cm (6"x 6") en bevat 48 vellen.

Butterfly Bijou Designer Papier

Met de Natural Touch papierlijn voeg je een natuurlijke structuur toe aan je project. Je kunt erop stempelen, embossen en gebruiken in combinatie met stansen.

Natural Touch Designer Papier


Beide papierlijnen zijn alleen verkrijgbaar tijdens deze promotie, zolang de voorraad strekt. Het papier vind je dus niet in de aankomende jaarcatalogus 2021-2022.

Alle producten uit deze productcollectie zijn verkrijgbaar vanaf 2 maart t/m 3 mei 2021.



Startpakket
Kun je niet wachten? Je kunt het productpakket Vlinderboeket ook toevoegen aan een startpakket. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheid <HIER>.


Voor vragen, informatie en bestellen kun je contact met mij opnemen.


Tot stempels!

Yvonne

X


DE ALLERLAATSTE WEEK: SALE-A-BRATON

Kies in januari en februari een GRATIS cadeau 
bij besteding van elke € 60,00.
Of....schaf het startpakket aan voor € 129,00 en stel zelf samen met producten t.w.v. € 175,00! In januari en februari ontvang je GRATIS een exclusief cadeau.
 
Alle informatie vind je <HIER>

Geen opmerkingen: