vrijdag 16 april 2021

Stampin' Up! Bijzondere cadeauverpakking voor chocolade

 


Vandaag een nieuw bericht met deze leuke voorjaarsdoosjes voor een aantal heerlijke chocolaatjes (met de gouden wikkel).

En je kunt er ook iets anders in verpakken uiteraard. Daarvoor pas je de vorm in het doosje eenvoudig aan. Ik maakte dit doosje bijvoorbeeld voor Pasen. En verderop in dit bericht zie je een cadeauverpakking voor shampoo in de vorm van een tablet.

NB. Het gebruikte designer series papier is helaas niet meer verkrijgbaar. Voor de overige gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht een overzicht.



Ik heb 3 doosjes gemaakt, die elk heel anders zijn door gebruik van verschillende patronen van het designerpapier.

NU VERKRIJGBAAR: STAP-VOOR-STAPBESCHRIJVING
Dit leuke project kun je ook heel goed maken met andere designerpapierlijnen en stempels uit het Stampin' Up! assortiment. Je kunt de uitgebreide stap-voor-stapbeschrijving nu ook bestellen! Zo kun je er zelf thuis mee aan de slag. Hoe leuk is dat?!

De kosten bedragen € 7,50. Je ontvangt de link naar de PDF met uitgebreide beschrijving inclusief een filmpje direct na ontvangst van de betaling.

Klik om direct te bestellen:
Of stuur een e-mail:
mail@stampinclubnederland.nl

GRATIS BESCHRIJVING
Bij een bestelling vanaf € 50,00 kun je deze of een van de andere projectbeschrijvingen GRATIS ontvangen. De andere projecten vind je <HIER>.


En als je de band eraf schuift vind de ontvanger het lekkers of leuks, dat erin verpakt is.


Hieronder vind je nog de lijst met gebruikte materialen. 

Als ik je kan helpen of  heb je advies nodig, stuur me dan gerust een e-mail.




Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne
X

Geen opmerkingen: